morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 20 minutes ago, aram said: morgana, izvini, tvoj post mi je samo šlagvort, pre svega jer sebe hvatam kako krećem da, kad hoću nešto da napišem u severnom delu, dodajem ograde u post, pa na kraju odustanem i da napišem išta. elem: jebem ti forum kad neko mora da post završava disklejmerima koji bi trebalo da se podrazumevaju slazem se
pt 2.0 Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) @morgana ako te ne mrzi, sažmi mi pretnje bombama u CG, u odnosu na tajmlajn uvođenja sankcija Rusiji. Našla sam juče neke članke, ali ne mogu da redosled stvari uspostavim. Da li se prestalo sa pretnjama nakon uvođenja sankcija? ja sam se danas malo sabrala, i sad mislim da su mejlovi i pretnje iz inostranstva 4sure, ali tipujem na neformalne (nedržavne) grupe. ono što mi i dalje žulja mozak jeste ozbiljno kretenska reakcija naših vlasti, koji se ponašaju kao da je ovo savamala ili neko drugo njihovo sranje koje zataškavaju, i svojim nastupima bude sumnju. Edited May 17, 2022 by pt 2.0
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) 7 minutes ago, pt 2.0 said: @morgana ako te ne mrzi, sažmi mi pretnje bombama u CG, u odnosu na tajmlajn uvođenja sankcija Rusiji. Našla sam juče neke članke, ali ne mogu da redosled stvari uspostavim. Da li se prestalo sa pretnjama nakon uvođenja sankcija? ja sam se danas malo sabrala, i sad mislim da su mejlovi i pretnje iz inostranstva 4sure, ali tipujem na neformalne (nedržavne) grupe. ono što mi i dalje žulja mozak jeste ozbiljno kretenska reakcija naših vlasti, koji se ponašaju kao da je ovo savamala ili neko drugo njihovo sranje koje zataškavaju, i svojim nastupima bude sumnju. evo sad brzinski glavnog - sankcije je vlada potpisala 8. aprila, a neko njeno tijelo jos u martu. dojave o bombama u skolama su isle u dva talasa od cega je drugi oko 25. aprila i obuhvatao je gotovo sve cg opstine (da bi dan dva potom nova dojava bila upucena dvjema skolama u baru i mislim cetinju ali se ispostavilo da se neki klinac zajebava, to je zacas raskrinkano). vidjecu kasnije za ostale slucajeve, skole, trzne centre i jos nesto sto je bilo. nadam se da ovaj post nije citao niko prije ispravke trideset tajpoa. Edited May 17, 2022 by morgana 2
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) 3 minutes ago, pt 2.0 said: znači vama su dojave stizale NAKON uvođenja sankcija? da. tj i prije i nakon. cg je relativno brzo u odnosu na eu odlucila da uvede sankcije, onda je tu bilo nekog prepucavanja ko ce da ih sprovodi ali je bilo jasno da ce ih biti. Edited May 17, 2022 by morgana 1
James Marshall Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Znam da je i ovo moje ultraturbo posredno zaključivanje sa vrlo obojenim stavom, ali zanimljivo je da niko ne dojavljuje ništa u LingLong, Juru, Ziđin, kafiće po BNV, znači uglavnom se targetiraju objekti koji ne donose nikakvu lovu SNS-u i pridruženim licima u marisanju love. 2
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Just now, James Marshall said: Znam da je i ovo moje ultraturbo posredno zaključivanje sa vrlo obojenim stavom, ali zanimljivo je da niko ne dojavljuje ništa u LingLong, Juru, Ziđin, kafiće po BNV, znači uglavnom se targetiraju objekti koji ne donose nikakvu lovu SNS-u i pridruženim licima u marisanju love. bio je tc galerija na rasporedu prekjuce 1
Popular Post Profesionalac Posted May 17, 2022 Popular Post Posted May 17, 2022 I zoo vrt je targetiran kao poruka većem delu vladajuće stranke da ni kod kuće nisu sigurni. 1 13
James Marshall Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 3 minutes ago, Profesionalac said: I Ada mol - kao nezvanični MalijevTM TC Gledam upravo u jednu zgradu koja je takođe nezvanično njegova, bumo vidli u narednih par sati hoće li biti šta
morgana Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 (edited) @pt 2.0, dodatno, 29. mart, dojava o bombi u centru pg, 1. april dojave po skolama, 27. april opstine tj centri lokalnih samouprava po cg ima i starijih tj bar jos jedan talas, ako nadjem postavicu i taj datum edit, 29. mart i tc u budvi Edited May 17, 2022 by morgana 1
El Guapo Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 1 hour ago, extragluv said: A ovo ima veze sa našim društvom kako?
Recommended Posts