Frank Pembleton Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Pa ne živim ja s mamom. [emoji3] A ćale... Sam je birao. Realno bila je opasnija dok je bila zdrava, sad može samo slučajno da ga ubije.Ti to još nisi rešio? ... Shiit has hit the fan 1
Hermetico Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Ti to još nisi rešio? ... Shiit has hit the fan Jesmo, zajebavam se. U vikendici su, šveca će da sredi. @Frank Pembleton Hvala što brineš! Otud wub. Edited April 18, 2022 by Hermetico 1
Svemir Zeka Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 1 hour ago, Hermetico said: Sam je birao. Okrivljavanje žrtve
gospa buba Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Okrivljavanje žrtve najchudnije okricljivanje zrtve u ovom kosmosu, realno [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Svemir Zeka Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 1 minute ago, gospa buba said: najchudnije okricljivanje zrtve u ovom kosmosu, realno ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Ja hoću da budem egal, kad se kaže za žene da isto bude i za muškarce Da mi neko ne spočitava jednostranost posle
Hermetico Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) 19 minutes ago, Svemir Zeka said: Okrivljavanje žrtve Oni su spojeni sudovi destrukcije kosmosa, veruj mi. Skontam ćale kad ga pukla kriza srednjih godina upucao 30k evra u auto, sa servisima sigurno 40-50 vremenom (samo nov auto, samo ofišl servisi). I gledam nedavno Sopranose i te cene kad se časte i kao pa tolko pucao moj ćale jebote. Velika je on žrtva... A, misliš na mamu? Ona tek, ona je zveknula 40k na ranč u Debelici bez da trepne. I ima pištolj. Mafija brt. Sreća pa sam ja zapalio s 19. Edited April 18, 2022 by Hermetico 2
Svemir Zeka Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 24 minutes ago, Hermetico said: Oni su spojeni sudovi destrukcije kosmosa, veruj mi. Skontam ćale kad ga pukla kriza srednjih godina upucao 30k evra u auto, sa servisima sigurno 40-50 vremenom (samo nov auto, samo ofišl servisi). I gledam nedavno Sopranose i te cene kad se časte i kao pa tolko pucao moj ćale jebote. Velika je on žrtva... A, misliš na mamu? Ona tek, ona je zveknula 40k na ranč u Debelici bez da trepne. I ima pištolj. Mafija brt. Sreća pa sam ja zapalio s 19. Ne, ne mislim na mamu - ovaj put 1
Hermetico Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) 46 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne, ne mislim na mamu - ovaj put I samo da bude jasno, ovo za prekomerno trošenje nisam pisao zato što ja nisam dobio od njih neke pare nego zato što su potrošili pare koje njima trebaju u starosti. I inače. Edited April 18, 2022 by Hermetico
mustang Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) Sto bi milosica rekao neki vatreni znaci Edited April 18, 2022 by mustang
napadaj Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 https://www.glassumadije.rs/jedva-izbegnuta-tragedija-navijaci-spalili-kombi-kojim-se-osmoro-mladih-iz-okoline-kragujevca-vracalo-sa-derbija Ono što fali u tekstu je da su u navijači CZ spalili kombi sa klincima grobarima 4
gospa buba Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 https://www.glassumadije.rs/jedva-izbegnuta-tragedija-navijaci-spalili-kombi-kojim-se-osmoro-mladih-iz-okoline-kragujevca-vracalo-sa-derbija Ono što fali u tekstu je da su u navijači CZ spalili kombi sa klincima grobarima a jel to menja neshto Sent from my moto g(8) using Tapatalk 5
napadaj Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Odstupa od redovne prakse da se u svakoj ovakvoj vesti navede za koga navijaju izgrednici, a za koga napadnuti, pošto je to osnovni motiv izvršenja dela. 1
Taihoskopija Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Ovo posebno zaoštrava jezivost svega: Igor za Glas Šumadije kaže da mu je ’’mnogo čudno’’, što u ovom napadu u kojem je bilo ugroženo devet života, nijedan mediji nije izveštavao, niti se policija zvanično oglasila. 5
Recommended Posts