mustang Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Luda kuca. Jebo lud zbunjenog. Najpametniji onaj sto se nije petljao. Ne znam vise sta da mislim. Nasli su se. Zao mi pasa. I vi cete izgleda naoružani ko ja uskoro
ubibobi Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 2 hours ago, mustang said: Luda kuca. Jebo lud zbunjenog. Najpametniji onaj sto se nije petljao. Ne znam vise sta da mislim. Nasli su se. Zao mi pasa. I vi cete izgleda naoružani ko ja uskoro Čime si naoružana, šokerom?
Popular Post gospa buba Posted April 17, 2022 Popular Post Posted April 17, 2022 situacija, deco moja, u kojoj me neko neshto napadne fizichki, a meni se ukaze prilika da shutiram malko duze nego shto bi bilo pristojno, uopshte mi vishe nije toliko strana. naprotiv nesrecna okolnost u hvatanju ukoshtac sa ljudima danas je shto ne znamo shta je tek njima kosmos skrivio. chitavi romani su u igri, sa loshom radnjom i besmislenim krajevim sent from novi mnogo jak bubamoto. 11
foto Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 fitilji su nam se istrosili/skratili, a zivci popucali/istanjili. 4
Tresko Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 4 hours ago, mustang said: Luda kuca. Jebo lud zbunjenog. Najpametniji onaj sto se nije petljao. Ne znam vise sta da mislim. Nasli su se. Zao mi pasa. I vi cete izgleda naoružani ko ja uskoro Jel imaš CCW permit?
mustang Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 (edited) U mom county nije dozvoljeno Idem sa nekim jakim pepper spray a bas kasno uvece i sa nekim bodežom (ni to nije dozvoljeno) Edited April 17, 2022 by mustang
Блок_64 Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 33 minutes ago, mustang said: U mom county nije dozvoljeno Idem sa nekim jakim pepper spray a bas kasno uvece i sa nekim bodežom (ni to nije dozvoljeno) Pih kakva zemlja.Ja pajser svuda sa sobom nosim 1
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 peper sprej, bodež uzmi bre neki glock, ili cz99 ako hoćeš da pomogneš šumadijsku privredu baš 1
I*m with the pilots Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 15 hours ago, djordje geprat said: železnica se nepovratno sjebava Quote Skoro 400 kilometara starih pruga koje se odavno više ne koriste, nalazi se u Vojvodini. Na nekim od ovih pruga vozovi ne saobraćaju i preko četrdeset godina. Reč je o prugama čije funkcionisanje i održavanje ni na koji način nije bilo isplativo, a bilo kakve nove investicije i popravke nemaju ni ekonomsko, ni saobraćajno opravdanje. Ovako je uklanjanje pruga obrazložilo preduzeće “Infrastruktura železnice Srbije”. 1
Hermetico Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 3 hours ago, mustang said: Majka moja imala cz99 Moja mama ima alchajmer i dugu devetku 1
gospa buba Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 tvoja mama je iz stripa sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
Filozof manijak Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 Da sumiramo. Strip bi se zvao: Baci mamu iz voza
mustang Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 (edited) 1 hour ago, Hermetico said: Moja mama ima alchajmer i dugu devetku Wtf?! Jel spavate sa pancirima? Odensite u mup sto pre Bas nesto ovih dana citam o tome, b12 b3, c i omega usporavaju. Zao mi je :( ISto sam nesto citala za K vitamin al studija jos nije zavrsena Edited April 18, 2022 by mustang 1
Hermetico Posted April 18, 2022 Posted April 18, 2022 3 hours ago, mustang said: Wtf?! Jel spavate sa pancirima? Odensite u mup sto pre Bas nesto ovih dana citam o tome, b12 b3, c i omega usporavaju. Zao mi je :( ISto sam nesto citala za K vitamin al studija jos nije zavrsena Pa ne živim ja s mamom. A ćale... Sam je birao. Realno bila je opasnija dok je bila zdrava, sad može samo slučajno da ga ubije.
Recommended Posts