James Marshall Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 1 minute ago, radnik said: Jesi li ikad u Municipijumu? Nemam pojma šta me pitaš
radnik Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) 1 minute ago, James Marshall said: Nemam pojma šta me pitaš Saricev lokal u PV 😄 Jesi li tu kad svirao? Edited December 25, 2021 by radnik
JozoMujica Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Ja sam svirao u lokalu Šarićevog drugooptuženog brata kad je hteo da primeni da "ćetvrtak i subota budu za onu stoku i kurve a petkom da bude rokenrol, kultura i to", što je doživelo potpuni debakl (niti su ovi što su navikli da petak bude isti kao ćetvrtak i subota razumeli, niti su ovi što bi slušali nogom kročili u na to mesto) ali je takođe potpuno galantno isplaćeno. Cene braća muzičare. 😁
Filozof manijak Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Što bi reko Vladan Matić Perunu starijem: Sve što ne valja Dolazi iz Pljevalja.
bags Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 36 minutes ago, JozoMujica said: Sto se tice mafijaskih ubistava samih po sebi, ako niko nevin ne strada, prilicno sam ravnodusan, sami pali, sami se ubili. Taj stav i nije bas ok iako se tako cini. Spirala ubistava zacas izmakne kontroli, neprekidan lanac osveta, brutalnosti kao u Juznoj Americi. Ta teorija da nasa policija se ne mesa dok se medjusobno rokaju prilicno losta na duzi period. 5
JozoMujica Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) 13 minutes ago, bags said: Taj stav i nije bas ok iako se tako cini. Spirala ubistava zacas izmakne kontroli, neprekidan lanac osveta, brutalnosti kao u Juznoj Americi. Ta teorija da nasa policija se ne mesa dok se medjusobno rokaju prilicno losta na duzi period. Nisam rekao da je to super i pozeljno, ako ni zbog cega drugog ono su su ipak ljudi u pitanju (iako necoveciTM), samo da u mom sistemu vrednosti gubitak zivota onih koji su se odlucili da zive na strani na kojoj se zivot lako gubi nije uporediv sa zrtvama masovnog ubistva i silovanja. Edited December 25, 2021 by JozoMujica
morgana Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 jel nije ro stari snimak? ili lici na stari, doduse. ne da umanjuje debilizam, naravno.
cedo Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) decki ... takve stvri idu u spojler a i nije to bas budjavo ... reklo bi se da su imali info :P Edited December 25, 2021 by cedo
braca Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 2 hours ago, mustang said: Hajde da pocnemo od iskonskog Nepotizam Jel to beše ono kad predsednik postavi na visoku funkciju ćerku ili sina koji nisu ni izbliza kvalifikovani za posao ?
cedo Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Novinar Milan Jovanović kaže za N1, povodom presude Apelacionog suda u Beogradu da ukine prvostepenu presudu kojom je na četiri godine i tri meseca zatvora bio osuđen bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović zbog optužbi da je ostale optužene podstrekavao da zapale imovinu novinara portala "Žig info", da je naslućivao ovakvu odluku. "Očekivao sam da će biti neka poražavajuća, ali ne i ovakva sramna odluka našeg pravodsudnog sistema. Svestan sam da živim u zemlji u kojoj vlada kriminal, nepotizam, ali ovakav bezobrazluk nisam očekivao, da će sudije sami sebe da diskredituju. Ovakvom presudom su poslali poruku da nema slobode medija", rekao je on. Apelacioni sud u Nišu ukinuo je prvostepenu presudu Višeg suda u Vranju po kojoj su 42-godišnji policajac iz tog grada i još jedan muškarac iz Bujanovca osuđeni na četiri i po godine zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Niška apelacija je vratila taj slučaj na ponovno suđenje vranjskom Višem sudu, potvrdili su u Apelacionom sudu, a razloge zbog kojih je presuda ukinuta ne otkrivaju, navodi portal Južne vesti.
gospa buba Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 pa ovaj pjenis u beogradu na vodi pocheo da baca plave i zelene lasere u snopovima koji je to olosh, majci u kucu da sijash idiote mislila jebena invazija vanzemaljaca, indipendens dej. valjda nece i da peva po mraku sent from novi mnogo jak bubamoto. 1 3
Recommended Posts