Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, radnik said:

Jesi li ikad u Municipijumu? 

Nemam pojma šta me pitaš :lolol:

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 minute ago, James Marshall said:

Nemam pojma šta me pitaš :lolol:

Saricev lokal u PV 😄

Jesi li tu kad svirao? 

Edited by radnik
Posted

Ja sam svirao u lokalu Šarićevog drugooptuženog brata kad je hteo da primeni da "ćetvrtak i subota budu za onu stoku i kurve a petkom da bude rokenrol, kultura i to", što je doživelo potpuni debakl (niti su ovi što su navikli da petak bude isti kao ćetvrtak i subota razumeli, niti su ovi što bi slušali nogom kročili u na to mesto) ali je takođe potpuno galantno isplaćeno. Cene braća muzičare. 😁

Posted

Što bi reko Vladan Matić Perunu starijem:

Sve što ne valja

Dolazi iz Pljevalja.  :D

Posted
36 minutes ago, JozoMujica said:

Sto se tice mafijaskih ubistava samih po sebi, ako niko nevin ne strada,  prilicno sam ravnodusan, sami pali, sami se ubili.

Taj stav i nije bas ok iako se tako cini. Spirala ubistava zacas izmakne kontroli, neprekidan lanac osveta, brutalnosti kao u Juznoj Americi.

Ta teorija da nasa policija se ne mesa dok se medjusobno rokaju prilicno losta na duzi period.

• +1 5
Posted (edited)
13 minutes ago, bags said:

Taj stav i nije bas ok iako se tako cini. Spirala ubistava zacas izmakne kontroli, neprekidan lanac osveta, brutalnosti kao u Juznoj Americi.

Ta teorija da nasa policija se ne mesa dok se medjusobno rokaju prilicno losta na duzi period.

Nisam rekao da je to super i pozeljno, ako ni zbog cega drugog ono su su ipak ljudi u pitanju (iako necoveciTM), samo da u mom sistemu vrednosti gubitak zivota onih koji su se odlucili da zive na strani na kojoj se zivot lako gubi nije uporediv sa zrtvama masovnog ubistva i silovanja.

Edited by JozoMujica
Posted

jel nije ro stari snimak? ili lici na stari, doduse.

ne da umanjuje debilizam, naravno.

Posted
2 hours ago, mustang said:

Hajde da pocnemo od iskonskog 

Nepotizam

Jel to beše ono kad predsednik postavi na visoku funkciju ćerku ili sina koji nisu ni izbliza kvalifikovani za posao ? 

Posted

pa ovaj pjenis u beogradu na vodi pocheo da baca plave i zelene lasere u snopovima blink.png

koji je to olosh, majci u kucu da sijash idiote ph34r.gif

mislila jebena invazija vanzemaljaca, indipendens dej. valjda nece i da peva po mraku unsure.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 1
  • Haha 3