ultra plasticni Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Internet je septicka jama covecanstva 4 2
kud u maglu Simoviću Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 (edited) ne vidim šta je problem u saopštenju ažc-a zaista a a propos tih video bp o kiki, video sam neko oglašavanje bogdana ilića gde kaže kako su se njih dvoje pomirili i bili dobri drugovi i da je on obrisao te klipove jer ne želi da kvari uspomenu na nju kakav moralni odron od osobe, gde uspeju roditelji da skrenu i da naprave nešto ovako ne verujem da im je bio cilj voleo bih da pročitam popovo pismo popadiji naslovljeno sa "we need to talk about pig" Edited December 10, 2021 by kud u maglu Simoviću nadam se da ne moram da crtam 2
msv Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Postoje klipovi u kojima pop kao kritikuje BP, savetuje ga da zakoči, da se ne ruga direktno nego da piše pametnije tekstove i sl. No ovaj pušta na drugo uvo i nastavlja još jače i primitivnije.
Tsai Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Baka prase i njegov cale deda vepar, "umereni" sektashki serator iz lopovske piramidalne organizacije zvane SPC. Sin isto to radi samo na drugaciji nacin. Obojica nakaze ljudske. A novinari na lekove potrosili svaki klik 3 1
mraki Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 (edited) 2 hours ago, mackenzie said: Nadam se da ih je neko sačuvao Pošto je obrisan video, evo teksta pesme posvećene pokojnoj devojci… Na insta bulja je l' te nije blam mala si fulja je l' te nije blam kanal ti nula je l' te nije blam sa kevom gledaš šta, je l' te nije blam Scena ti smeta razlog nemaš sad da ne odjebeš ćelavi retard kome je šteta da gleda sebe Priča o kiti, a svi ti komentari zbog mene može biti da se ti pred svima hvališ kevi da se jebeš Vadite dojke, krenule brojke mama ugovara trojke mama rekla može, o moj Bože na Youtube-u tinder kurva za momke Ko da si Stojke svašta bi da radiš za cipele onol'ke svašta ćeš da vadiš Ne znaš za rolke stvarno mi se gadiš pumpaj ta usta za tebe je most plavi Maltretiraju me idi žali se majci dok ja pišam po tebi u mojoj Šaim se majici Team Trending te izbacio (Mrš) al' tu su stranci igraš kanter, ides preko tamo guze te danci Ref. 2x Podrške nema džabe stalno smaraš decu jer uvek si spremna da odgovaraš za pare nemcu i sveću veću za sreću pali mali kanali kreću na mene, već su pali Samo se žali stara škola, i to me smara nebitni do bola, dok vas karam krenuo od LOL-a, na vrhu sad sam ličiš na malog trola, mnogo gadna Jadna mala ona samo kuka ej jadan kanal to je sramota bruka ej nema sadržaja bez moga kurca ej kanal pada jer ja mnogo lud sam ej Vaspitanje se vuče iz kuće to je tako al' tudje da komentarišeš ti ma to je pak'o (to je pak'o) Kenjas svakom, smanji doživljaj mala jer svi znamo sta na tjubu podržava tvoja mama (wuuu) Edited December 10, 2021 by mraki 2
gospa buba Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Postoje klipovi u kojima pop kao kritikuje BP, savetuje ga da zakoči, da se ne ruga direktno nego da piše pametnije tekstove i sl. No ovaj pušta na drugo uvo i nastavlja još jače i primitivnije.pop se prasetu koje mu je dete obraca klipovima ovo je bash ozbiljna rupa sent from novi mnogo jak bubamoto.
msv Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 1 minute ago, gospa buba said: pop se prasetu koje mu je dete obraca klipovima ovo je bash ozbiljna rupa sent from novi mnogo jak bubamoto. Ne, nego sednu njih dvojica za sto i puste neki Prasetov uradak, pa pop analizira od početka do kraja Iza njih se vidi ogromna biblioteka, na osnovu čega klinci u komentarima zaključe da je pop mnogo pametan, a BP lud u pozitivnom smislu.
mraki Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 (edited) Ma verovatno je samo kao gost kod sina u klipovima. edit: preteče msv Edited December 10, 2021 by mraki
gospa buba Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 pa ne znam koje je gore. josh ako taj pop aktivno izbegava da kenja hrishcanima kako zive i chime se bave, alal vera [emoji38]ol:mislim, ako pokushava i uspeva sent from novi mnogo jak bubamoto.
morgana Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 pjesma je odvratna i nacelno ta pojava, zanr, o zenama kurvama, jebemliga, nije ni neki seks pozitivni feminizam pa da ko od pomenutih voli izvoli nego cisto nasilje koje ja ne razumijem i to ne zbog toga sto vise nisam mlada. 4
Amos Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Jednom sam pogledao neki njegov klip jer me privukao clickbait. Naime, udarili su mu Ferarija negde tamo oko Beton hale i onda ide klip od pola sata kako on stoji na parkingu sa ogrebotinom na Ferariju i peca prolaznike. Tu mu prilazi riba i nudi se da je provoza, a moze i vise od toga. Onda klinci koji se dive, dizelasi, murija koja nesto zapisuje. Deluje kao da je vrh domace clickbait piramide, sa parama koje bi mogao da iskoristi da sedi u pool baru na Arubi umesto sto ovo radi, ali ocigledno ne dobacuje do tog nivoa razmisljanja.
eumeswil Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 15 hours ago, InvisibleLight said: i uopste bih istakla ovo Hmm. Capitalism is collectivist For those hoping to undermine capitalism, it may be time to stop agreeing that right-leaning ideology is “individualistic” and left-leaning ideology is “collectivist.” This distinction bolsters the mythology of capitalism, but it doesn’t fit reality. Empowering the individual is a worthwhile goal, and granting each and every person the freedom and power to pursue whatever their destiny calls them to should be the primary aim of governments and economies. It’s just a simple fact that industrial capitalism is fundamentally ill-equipped to accomplish this goal. 1
Recommended Posts