Hamlet Strašni Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Htedoh na hejt ali mi se čini da je više za doom. Upravo saznao da su komšiji koji drži radnju obili....zamrzivač sa sladoledom, i odneli sav sladole, 60k din štete. Ko radi takve stvari?!? Lopovi Izvini, još gluplja
Mil@n Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Sladoledna mafija. izvini, glupa šala... I nije tako glupa. :D Ja moram da priznam da smo marisali sladoled iz jednog zamrzivača kada smo bili mala deca, ali u svoju odbranu, to nikad nije došlo blizu do 60.000 štete. Isključivo za potrebe prehranjivanja te večeri. :)
Vapad Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) ali sladoled! ili neko ko može da ga utopi, znači naručena krađa ili da ga uputim da za mesec dana proveri da li se pojavila u bolnici čitava jedna porodica friških dijabetičara... edit: @glas: eeee, na pola puta od mog bivšeg vrtića i osnovne škole, i kuće bila jedna radnja, i u njoj počela da radi jedna fina, lepa devojka...koja je dobila otkaz i ništa od plate zato što su joj klinci pokrali toliko sladoleda da nije mogla da pokrije... srećom nisi iz PA! :) true story Edited May 12, 2014 by Vapad
Mil@n Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 @glas: eeee, na pola puta od mog bivšeg vrtića i osnovne škole, i kuće bila jedna radnja, i u njoj počela da radi jedna fina, lepa devojka...koja je dobila otkaz i ništa od plate zato što su joj klinci pokrali toliko sladoleda da nije mogla da pokrije... srećom nisi iz PA! :) true story Mi smo imali obzira, krali smo samo toliko koliko može da nadoknadi svaki radnik sa prosečnom pa i manjom platom...
Pontijak Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 ali sladoled! ili neko ko može da ga utopi otopi jios jedna u nizu glupih sala
ficfiric Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 Htedoh na hejt ali mi se čini da je više za doom. Upravo saznao da su komšiji koji drži radnju obili....zamrzivač sa sladoledom, i odneli sav sladole, 60k din štete. Ko radi takve stvari?!? Secam se kad su u mom gradu neki klinci (po mojoj proceni, u to vreme su bili osnovna skola) obili na Starom gradu neki lokal. Pustili su muziku, verujem da su je culi i na drugoj obali, otvorili zamrzivac i podelili sladolede svima na setalistu
Zhota Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 meni iz prodavnice skoro pokrali sve cigare (100 000 din steta), to razumem, posle se preproda i moze da se cuva prakticno beskonacno dugo, ali jebeni sladoled?
fonTelefon Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Prosecna kuca ima dovoljno zamrzivaca da smesti pola plena ostalo izela deca u kraju.
Aće Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 I nije tako glupa. :D Ja moram da priznam da smo marisali sladoled iz jednog zamrzivača kada smo bili mala deca, ali u svoju odbranu, to nikad nije došlo blizu do 60.000 štete. Isključivo za potrebe prehranjivanja te večeri. :) jbt da, uzmes jedan, a ko se bas kurcio uzeo bi kornet.
Mil@n Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 jbt da, uzmes jedan, a ko se bas kurcio uzeo bi kornet. Jedan lik izvukao tadašnji kremisimo, i onda smo svi u ekipi plakali zbog griže savesti... Ne podsećaj...
Aće Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) ja kontam da je vlasnik kojem smo drpali i znao, jer na koju foru su klinci od 10-11 godina mogli biti nevidljivi krimosi (sto se nismo ni trudili da budemo), ali ono, valjda je rasmisljao neka ih, jer smo to radili npr jednom mesecno, kao da se svecano pocastimo. Edited May 13, 2014 by Aće
Time Crisis Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Oblačila se u crninu. Primetili smo da se čudno ponaša. Plašimo se da je taj crni konac koji joj je pronađen u ruci značio pripadnost nekoj sekti. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/464792/Studentkinja-skocila-u-smrt-drzeci-crni-konac Izgleda nema veze što je neko nastradao, daj da čujemo o crnom koncu
Recommended Posts