Amos Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 1 hour ago, Krcun said: Kvota 1.05 da ce sirom grada da nicu novi murali, u svakom kraju + ce ovaj biti popravljen vec danas Pa oni su majstori toga. Secam se kad smo se smejali jer je ceo grad bio isaran sa "Tadicu judo", neko je to organizovao, platio i odradio. U poslednjih 10 godina ne znam da li je uradjena makar jedna akcija slicnog tipa, a nije da nam nedostaje epiteta i prilika. Toliko o cimanju i borbenosti da se dodje na vlast. Svaki mural i svaki grafit je parola, poruka i kulost medju klincima, kao sto je Hermetico vec odlicno objasnio.
aram Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 40 minutes ago, Frank Pembleton said: I mnogo mi žao zbog toga... Ne pominje je ni Aida
Lancia Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 1 minute ago, Mos said: Pa oni su majstori toga. Secam se kad smo se smejali jer je ceo grad bio isaran sa "Tadicu judo", neko je to organizovao, platio i odradio. U poslednjih 10 godina ne znam da li je uradjena makar jedna akcija slicnog tipa, a nije da nam nedostaje epiteta i prilika. Toliko o cimanju i borbenosti da se dodje na vlast. Svaki mural i svaki grafit je parola, poruka i kulost medju klincima, kao sto je Hermetico vec odlicno objasnio. Za ocekivati je da svaka sad ulica, kao sto ima kladionicu, dobije mural Mladica. Ako se neki tamo svet bude bunio, oni ce reci 'to je radila tamo neka ''Srpska osvescena mladost'' registrovana na obor u Ritopeku', nemamo mi nista s tim. 1
slepa živana Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 1 hour ago, James Marshall said: ... Mislim da sam ovaj post već napisao prije koju godinu kad smo o istom ovom drvili prošlom prigodom, vjerovatno kad mu je izrečena presuda. svaki post koji počnem da pišem, posle 7 i po sekundi pomislim, ovo sam već napisala 2010. verovatno. 1
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Ne pominje je ni Aida ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Jaćko je "mnogo brza" za sve njih [emoji12]... Shiit has hit the fan 2
James Marshall Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Molim da se ova tema od krucijalne važnosti do kraja rasvijetli, može li neki nedostatak taga na zajedničkoj fotki iz 2014. da se iskopa
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Molim da se ova tema od krucijalne važnosti do kraja rasvijetli, može li neki nedostatak taga na zajedničkoj fotki iz 2014. da se iskopa Naravno da treba da se rasvetli.Odustaćemo nikad! ... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Širi dalje!Eto! ... Shiit has hit the fan
radisa Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 2 hours ago, Lancia said: Ako se neki tamo svet bude bunio, oni ce reci 'to je radila tamo neka ''Srpska osvescena mladost'' registrovana na obor u Ritopeku', nemamo mi nista s tim. Želiš li da ti kažem da se slično već desilo? U NS, izgubili su 2 mesne zajednice jer se lokalana ekipa iscimala da ih pobedi... Onda su prekrečili pola limana u boje zastave sriji, a kad su se ljudi bunili bilo je: - Smetaju vam zastave, izdajnici nejdeni! - Nismo mi to, to neka omladina... Onda su građeni prekrečili, pa su ovi vratili, pa su predsedniku mesne zajednice izbušili gume, pa su onda građani crtali zvezde i krune na zasatavama, pa su ovi sad opet prekrečavali u trobojke, preko zvezda i kruna, valjda... Počeo sma da gubim već nit, oko bojdaisnja... 2
Recommended Posts