Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa to je standardna prica sad, provokacija, «sutnes» nazad, kme, kme, sloboda govora ne daju nam da diskriminisemo.

Stvarno ne mogu da razumem ljude koji se zajebavaju sa takvim stvarima. Pa to sa seksom nema ic veze, to je bedno izivljavanje kompleksa ili cista psihopatija.

Iz UK, radjeno na zivom uzorku onih koji su bili u toj prici, univerzitetsko okruzenje. Ima u tekstu link ka studiji.

https://www.theguardian.com/society/2021/oct/29/research-reveals-rapes-and-assaults-admitted-to-by-male-uk-students

Edited by Moonwalker
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 hour ago, Moonwalker said:

Pa to je standardna prica sad, provokacija, «sutnes» nazad, kme, kme, sloboda govora ne daju nam da diskriminisemo.

Stvarno ne mogu da razumem ljude koji se zajebavaju sa takvim stvarima. Pa to sa seksom nema ic veze, to je bedno izivljavanje kompleksa ili cista psihopatija.

Iz UK, radjeno na zivom uzorku onih koji su bili u toj prici, univerzitetsko okruzenje. Ima u tekstu link ka studiji.

https://www.theguardian.com/society/2021/oct/29/research-reveals-rapes-and-assaults-admitted-to-by-male-uk-students

Silovanje je inače retko kad stvar seksa ili rudimentarnih nagona, čitao sam nekad davno istraživanje u kojem je bilo da je u otprilike 90% slučajeva počinilac član familije, prijatelj, poznanik...

Posted
1 minute ago, Jeremija said:

Silovanje je inače retko kad stvar seksa ili rudimentarnih nagona, čitao sam nekad davno istraživanje u kojem je bilo da je u otprilike 90% slučajeva počinilac član familije, prijatelj, poznanik...

Pa nije,  potreba za iskazivanjem moci i ponizenja nekoga, a kako poniziti zensko ili "vlasnika" zemskog (ratna silovanja). Jednom sam se zajebala pa procitala nesto objavljenih sudskih spisa sa dogadjajima iz ratova devedestih, svih strana. Pa se pitala sta mi je to trebalo u zivotu.

A to sto kazes se i meni cini logicnim, veci prag poverenja da se to nece desiti (jer sta slabijeg stiti od jaceg - samo poverenje) i lakse je jer se zatvorena zajednica bilo kog tipa  ignorisanjem stiti sebe i svoju sliku ka ostatku sveta.

Posted
12 minutes ago, Moonwalker said:

Pa nije,  potreba za iskazivanjem moci i ponizenja nekoga, a kako poniziti zensko ili "vlasnika" zemskog (ratna silovanja). Jednom sam se zajebala pa procitala nesto objavljenih sudskih spisa sa dogadjajima iz ratova devedestih, svih strana. Pa se pitala sta mi je to trebalo u zivotu.

A to sto kazes se i meni cini logicnim, veci prag poverenja da se to nece desiti (jer sta slabijeg stiti od jaceg - samo poverenje) i lakse je jer se zatvorena zajednica bilo kog tipa  ignorisanjem stiti sebe i svoju sliku ka ostatku sveta.

Čini mi se da je to ključ, želja za moći (i dominacijom), i to ne u Ničeovskom smislu...

Posted

Ови су стварно решили да од нас направе небески народ.

Dakle, treba da pojednostavimo stvari. Mi se stalno plašimo, u Černobilju su neki naučnici pogrešili u procedurama. Toga nema u atomskim centralama - podvlači Bajatović.

Kako kaže, sa današnjim tehnologijama rizik je veoma mali.

- Ja sam bio u atomskoj centrali u okolini Sankt Peterburga. To je 5.000 megabajta. Pet blokova po 1.000 megabajta. Pa znate šta je to. To je apoteka, to su procedure, to ne možeš da uđeš. Prema tome, hajde da merimo kolika je dobit i kolika je šteta od nečega. 

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/bajatovic-izgradnja-nuklearne-elektrane-donosi-srbiji-energetsku-nacionalnu-i-drzavnu/x6tjqyr

Posted (edited)

Je li to pise 5X po 1000 megabajta?! :twak:

Nemoj prijatelju da pravis nista, molim te. Novine/portali vise nemaju (ko)lektora?

Spoiler

Edited by Moonwalker
Posted (edited)

J-e-z-i-v-o

Edited by Moonwalker
Posted

Ја мислим да се највише радује будућем миту.

Kako kaže, izgradnja nuklearne elektrane u nađoj zemlji donela bi veliku utakmicu kod Amerikanaca, Francuza i Rusa ko će da dobije posao u Srbiji.

Posted (edited)

Jeste, prave tunel, zajebu se za visinu, pa onda sroljaju brdo, i Jovo nanovo, a sad ce neko da im dozvoli da prave i operativno vode nuklearku.  Nisu tu nuklearke problem, problem su ljudi kojima ovako nesto izlazi iz kabineta u medije.

Edited by Moonwalker
  • +1 1
Posted

Doktor tehničkih nauka, a ne razume se u neke osnovne stvari. Na stranu kardinalne greške sa megavatima i megabajtima,  ali ni 1000 "megabajta" ne čini ništa, uvek je 1024...

Sramota je kako su se državni fakulteti srozali, i šta sve dopuštaju...

• +1 1
Posted

'Ajde ne lozite se, k'o da su bajtovi i vatovi bitni: on se samo sprema za mesto direktora Srpske Nuklearne Elektrane, SNE d.o.o. u izgradnji.... :fantom:

Posted

Ja sam bio u atomskoj centrali u okolini Sankt Peterburga. To je 5.000 megabajta. Pet blokova po 1.000 megabajta. Pa znate šta je to. To je apoteka, to su procedure, to ne možeš da uđeš. Prema tome, hajde da merimo kolika je dobit i kolika je šteta od nečega.

Je li bio, ili nije bio?

:huh:

• Haha 5
Posted
Jeste, prave tunel, zajebu se za visinu, pa onda sroljaju brdo, i Jovo nanovo, a sad ce neko da im dozvoli da prave i operativno vode nuklearku.  Nisu tu nuklearke problem, problem su ljudi kojima ovako nesto izlazi iz kabineta u medije.

ne zajebu se za visinu, josh uvek oni shto su projektovali znaju shta su radili, ali momci na terenu vole da prishtede malo na svemu, makar radili pet puta. pet prilika vishe da se opet shtrpne od nechega.

kakvi bre megabajti? u kojoj smo oblasti :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.