Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ja sam već 5 godina u noćnoj od kuće. Zaista mi ne pada teško ali stvarno nije ni za svakoga.

Sa druge strane posao pre sadašnjeg je imao smenski rad (dva meseca dnevna pa mesec dana noćna) i gotovo da nema nikakve šanse da bih se vratio u taj ritam. Bukvalno sam bio polubolestan nedelju dana pri ulasku i izlasku iz noćne smene.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 25.10.2021. at 21:26, Fakundo Sava said:

Ovi rudari iz mog komšiluka rade 2 dana prva,2 dana druga,2 dana treća,2 dana odmor i tako u krug ...i ne žale se ,samo da nisu kod privatnika 

Ćale slično cepa 40 i kusur godina. Sad mu sa 63 godine najviše smeta prelaz iz treće u drugu smenu kad ima samo 8 sati između smena. Inače mu ne pada na pamet da menja a nije da ne može, sa godinama staža i operisanim srcem može kako hoće ali c.

Posted

Pa mater vam obolelu jbm...

... Shiit has hit the fan

• +1 3
Posted

https://rs.n1info.com/posts/decak-poginuo-roditelji-prisli-da-pomognu-pa-ih-sve-troje-udarilo-drugo-vozilo

Stoka udarila dečaka od 14 godina i pobegla s mesta nesreće, dok su roditelji pružali detetu pomoć udari ih sve drugo vozilo, mali pogine a roditelji teško povređeni... i taj pobegne s mesta nesreće. Kakav je ovo polusvet izrastao na ovim prostorima pa to je neverovatno.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

• Tužno 2
Posted

To je bukvalno da covek zanemi. 

• +1 1
Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Pa mater vam obolelu jbm...

a_afghanbuddha_150306.jpg

Kad das jednom poremecenom dedi da odredjuje estetiku spomenika, ima li iko u toj opstini da se bavi time. Uostalo narod koji nema secanje nema ni buducnost, to je barem jednostavno.

Posted (edited)

^ ne mogu ni da otvorim vest. bukvalno mi je pripalo muka od samog naslova :cry:

Edited by Svarog
Posted
Just now, djeneralche said:

Kad das jednom poremecenom dedi da odredjuje estetiku spomenika, ima li iko u toj opstini da se bavi time.

misliš da je taj đed to sve sam radio? ja se ne bih opkladio

uglavnom, genijalno je što je on pristao da ga intervjuišu šaponja i čavić. oplakao sam :lolol: vrhunski content. 10/10

a stari će najebati zbog ove epizode ali ko mu jebe mater.

• +1 1
Posted

misliš da je taj đed to sve sam radio? ja se ne bih opkladio
uglavnom, genijalno je što je on pristao da ga intervjuišu šaponja i čavić. oplakao sam [emoji38]ol: vrhunski content. 10/10
a stari će najebati zbog ove epizode ali ko mu jebe mater.
Čavić ima taj neverovatan talenat da pacifikuje[emoji769] ljude.
Pa i da nagovori ovakve da se slikaju.

Posted

ali vidi se da matori oseti da je upao u glib, ali se koprca i tone sve dublje :lolol:

ovo će glišić i zobenica da rešavaju. biće kadrovskih rezova

Posted
6 hours ago, arheolog1981 said:

https://rs.n1info.com/posts/decak-poginuo-roditelji-prisli-da-pomognu-pa-ih-sve-troje-udarilo-drugo-vozilo

Stoka udarila dečaka od 14 godina i pobegla s mesta nesreće, dok su roditelji pružali detetu pomoć udari ih sve drugo vozilo, mali pogine a roditelji teško povređeni... i taj pobegne s mesta nesreće. Kakav je ovo polusvet izrastao na ovim prostorima pa to je neverovatno.

Jebote, jebote, jebote. 

Posted

bezanje sa mesta nesrece je postalo nekaznjivo, ubijanje ljudi u saobracaju takodje. zna se chiji je to posao.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 3
Posted

Pokrećem biznis, uložim €1000 u metle, kese i lopatice i za 100 dinara na dan ih delim nezaposlenima, migrantima, ko hoće... pa ima i neki tzv. društveno korisni rad(nici u teoriji). Vratim pare za par nedelja, oh wait... what? postoji "Čistoća" i zelenjilo? Ovde umene po nekim rezidencijalnim kvartovima imigrant postavi prazne saksije na početku i kraju trotoara, nagomila smeće na par mesta između i čeka... zaradi "crkavicu" pa pokupi i ide kući. Društveno korisno i niko ih ne dira...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Očigledno da je kod nas postalo sve dozvoljeno, još oni sebe predstavljaju kao žrtve:

nama ovakve poruke i pozivi na linč direktno uništavaju život. A mi, još jednom ponavljam, zaista nismo imali nameru da bilo koga ugrozimo ili uvredimo