Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Uhapsena jos dvojica iz Nisa,jos se ne zna u kom svojstvu.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeziv slucaj svakako… ajde bar da ne ostane nerešen, pošto je već delovalo da ide ka tome.

Posted (edited)

Kakvi su ovo endemični nosevi po Aleksincu i okolini, i muškarcima i ženama, i starom i mladom?!? Kao da su svi padali sa ljuljaške kao mali.:unsure:

Edited by halloween
  • Haha 1
Posted

Radnici Kolubare protestuju.   Ne, ne, ne, ne zbog naroda ili ideologije nego zbog toga što nisu dobili ugalj za sebe, i što im zakidaju na platama..  Imaju moju podršku   

iz fotelje.     :fantom:

• +1 2
Posted

Još je njihov sindikalac rekao da je EPS kupio bubice za prisluškivanje pa će da ih prisluškuju na radnom mestu.. 🤔

Posted

Hahaha sindikalac iz Kolubare kaže da je tačno da imaju plate 100k din ali to je rad noću, smenski rad itd. pa to onda ispadne manje od minimalca   hahaha

Posted

A šta je tu smešno? Jel si radio nekad noću, naprimer ceo radni vek? Jel si čuo za ono bori se da svima bude bolje a ne da svima bude isto loše?

• +1 6
Posted

u toj izjavi samo 100 hiljada shljashti i nema nicheg drugog. ljudi imaju 100 hiljada. eeeej, 100. nema potrebe nishta dalje da pricha, a brzo ce i aleksandar da objasni.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 7
Posted
16 minutes ago, Kenji said:

A šta je tu smešno? Jel si radio nekad noću, naprimer ceo radni vek? Jel si čuo za ono bori se da svima bude bolje a ne da svima bude isto loše?

Znam da je težak smenski rad ali kako on može da kaže: e jeste formalno 100k ali je zapravo 25k?  E e e vidim da se oni bore..

Posted (edited)
56 minutes ago, Kenji said:

Nama rekao poslodavac da od ove godine nema više da se dodatno plaća noćni rad, sve je to isto, dan noć, a i ovako nam pada jednom mesečno pa nije strašno, a i imaju tu mogućnost da tako tumače zakon valjda. Zato nam subota svaka radna, htedoh da pitam da li bi mogli jednu bar mesečno da preskočimo, to pre ove objave o noćnom radu, al kad čuh za noć kako razmišlja, prošlo mi je kroz glavu da ću isti odgovor dobiti i za subote. Tek svaki sedmi dan nam pada ta radna subota, šta se bunimo, bi otprilike glasio njegov odgovor.

Inače depresivan sam posle noćnog rada, skrenuo bih  totalno da recimo moram da radim non stop tako. Cenim da pola godine ne bih izdržao a radio sam baš teške poslove po 10,12h smena al danju, i nisam bio toliko sjeban kao posle 5 noćne tokom nedelje. Dva dana mi posle treba da se resetujem.

Edited by Remi
  • +1 5
Posted

smenski rad, pogotovo ako ukljucuje nocne smene, ozbiljno skodi organizmu. ima dosta naucnih radova na tu temu.

• +1 7
Posted
Nama rekao poslodavac da od ove godine nema više da se dodatno plaća noćni rad, sve je to isto, dan noć, a i ovako nam pada jednom mesečno pa nije strašno, a i imaju tu mogućnost da tako tumače zakon valjda. Zato nam subota svaka radna, htedoh da pitam da li bi mogli jednu bar mesečno da preskočimo, to pre ove objave o noćnom radu, al kad čuh za noć kako razmišlja, prošlo mi je kroz glavu da ću isti odgovor dobiti i za subote. Tek svaki sedmi dan nam pada ta radna subota, šta se bunimo, bi otprilike glasio njegov odgovor.

Inače depresivan sam posle noćnog rada, skrenuo bih  totalno da recimo moram da radim non stop tako. Cenim da pola godine ne bih izdržao a radio sam baš teške poslove po 10,12h smena al danju, i nisam bio toliko sjeban kao posle 5 noćne tokom nedelje. Dva dana mi posle treba da se resetujem.
2 dana je minimum posle 5 noći, ali preživi se

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ovi rudari iz mog komšiluka rade 2 dana prva,2 dana druga,2 dana treća,2 dana odmor i tako u krug ...i ne žale se ,samo da nisu kod privatnika