Filozof manijak Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Skoro se nisam ovako gorko ismejao pročitavši neku vest. Life imitates art Quote Osumnjičeni da su prodavali sanduke iz "Lisja" braniće se sa slobode Osumnjičenima za malverzacije u vezi s nabavkom pogrebne opreme nije određen dalji pritvor, pa će se isti braniti sa slobode. Uhapšeni su odgovorno lice DOO "Večno konačište" P.I. iz Kaća (49), radnik zaposlen u Lisju G.Z. (47), kao i D.I (42) i J.L. (47), takođe zaposleni u Lisju, a oni će se braniti sa slobode. Dva radnika, P.I. i G.Z, sumnjiče se da su preprodavali sanduke za gotov novac koji su zadržavali za sebe. Preduzeću "Večno konačište" je, inače, već više od 1.800 dana blokiran račun na iznos od 973.000 dinara. P.I. i G.Z. koji su suvlasnici firme, određeno je zadržavanje do 48 časova zbog postojanja sumnje da su počinili proneveru u obavljanju privredne delatnosti u pomaganju, a D.I. i J.L. zbog sumnje da su počinili proneveru u obavljanju privredne delatnosti u saizvršilaštvu, saopštio je MUP. Maratonci se okreću u grobu, ovaj krematorijumu 1 1
Haralampije Posted October 20, 2021 Posted October 20, 2021 Ima i gore, pokrali coveka koji strajkuje, nikad ljudi od nas Opljačkan profesor koji štrajkuje ispred suda: Ukrali mu patike i hranu https://nova.rs/vesti/hronika/opljackan-profesor-koji-strajkuje-ispred-suda-ukrali-mu-patike-i-hranu/ 1
Milošica Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Kraj agonije: Đorđu Joksimoviću vraćene ćerke Konačno.
James Marshall Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Čuo sam i neke druge verzije priče o tom liku. Inače imam jeziva iskustva sa CSR ali ovdje mi se nešto ne skače u taj brod tako olako. 1
Moonwalker Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 2 minutes ago, James Marshall said: Čuo sam i neke druge verzije priče o tom liku. Inače imam jeziva iskustva sa CSR ali ovdje mi se nešto ne skače u taj brod tako olako. +1
Milošica Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Nisam znao da ima nekih priča, sve je moguće naravno.
Bogotac Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Uhapsen osumnjiceni za ubistvo porodice Djokic
Bogotac Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Navodno taj,brat od tetke,bili u super odnosima,nasli i lovu kod njega koja pripada Djokicima.
levi Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 izgleda da su pronašli i onog što je udavio svoju devojku u Americi, što su ga tražili mesec dana. tj našli su neidentifikovane ostatke, tako da je verovatno izbegao pravdu na najlakši način kukakvički
*edited by mod Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 4 hours ago, Bogotac said: Navodno taj,brat od tetke,bili u super odnosima,nasli i lovu kod njega koja pripada Djokicima. Našli lovu, optužio sinove a sinovi i supruga prošli poligraf. Nekako sve to uspeva da bude sve gore i gore...
Bogotac Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 6 minutes ago, *edited by mod said: Našli lovu, optužio sinove a sinovi i supruga prošli poligraf. Nekako sve to uspeva da bude sve gore i gore... gore od pakla
Recommended Posts