March 13, 20205 yr @Bogotac resio da se ne zajebava vise i batalio igru cekalice sa drzavom oko kinte.
March 13, 20205 yr pa kad je 1/3 u podzemlju, 1/3 na bolovanju a (za)ostali²su.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 13, 20205 yr 1 hour ago, gospa buba said: gde zivotati? sent from bubamoto ja sam čula u 29. novembra
March 13, 20205 yr Evo je vest http://rs.n1info.com/Vesti/a577746/Opljackan-sef-beogradske-policije.html
March 13, 20205 yr pre par godina su u nekom selu oko NS ubili deviznog penzionera jer nije hteo da im da keš. i dođe policija i na uviđaju nađu gde je žrtva štekala lovu, a onda glavni inspektor to klepi iz sefa. bio sef kod njega u kancu i on jbg šta će, uzme to i propije i prokocka 30-40 hiljada eura, tako neka svota
March 13, 20205 yr Možda što je isti lik trovo Kinu i Kineze, tvrdio da je virus namerno pušten iz laba u Wuhanu because reasons i pozivao na hitno svrgavanje Xi the Pooha?
March 13, 20205 yr 3 hours ago, omiljeni said: .... ubili deviznog penzionera jer nije hteo da im da keš... Jel to tamo, onako, uobičajeno? (Pitam za druga.)
March 13, 20205 yr 16 minutes ago, Indy said: Jel to tamo, onako, uobičajeno? (Pitam za druga.) Cujem da su u mom kraju krenuli da ih reketiraju..mada to je samo trac