BWA Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 1 minute ago, radisa said: Ili kažeš da imaš dokaze, pa ti se taj o kome imaš dokaze javi sa idejom da se dogovorite™... Ili ga kontaktiraš sa istom idejom... Pa ako se ne dogovoritre™, onda ide hapšenje... Ali, ne bi Jurić tako nešto, jel? otkud ti?😁
maheem Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 4 hours ago, Mil@n said: Jbg, jako je kompleksno ali se slažem sa tobom, svakako bi najbolje bilo da objavi. Najbolje bi bilo da sklone tog čoveka tj. da mu zabrane delovanje.
villiem Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 ko da ga skloni, on je kombinacija svoje licnosti i onoga ko mu je dao snimke kamera..idem ja tako ulicom izadije mi neki portir i tutne mi snimke glavonje jer je cuo da sam ja zoro
maheem Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Moraju ga spojiti sa Levijatanom i uniforme da im sašiju
Mil@n Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 33 minutes ago, maheem said: Najbolje bi bilo da sklone tog čoveka tj. da mu zabrane delovanje. Najbolje bi bilo u smislu da znamo ko je, i ako bi dokazi bili adekvatni, da se na fotografijama, klipovima jasno vidi ko šta kako tj ako su dovoljno kompromitujući, ne bi to moglo ni tako lako da se zagasi, nastala bi neka šteta. Opet, ovi su pokazali da obraza gram nemaju, tako da sve može se zataška i izrelativizuje kada si takav. Ali da, ni meni nije omiljen lik Jurić.
mlatko Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 kradem, mora ovo i na laugh. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mustang Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 4 minutes ago, renne said: Obijen sef u policiji i ukradeno 80000€ lazes?!?
renne Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 5 minutes ago, gospa buba said: gde zivotati? sent from bubamoto policijska uprava beograd
Recommended Posts