ObiW Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 1 hour ago, nera said: ne zove se jer ga nema izgleda... samo razmenjuju znacajne poglede i onda odu nesrecni kucama jer nisu uspostavili kontakt ni sa kim... Ovo pričamo o studentima etefa jel da?
mustang Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 (edited) 1 hour ago, gospa buba said: a to je sa aplikacijom iz ovog braka, kao shto rekoh vec nekoliko puta, il nagroblje il u samostan. trece nema, ja se na trzishte ne vracam sent from bubamoto niko ti ne brani da budes na trzistu i dok si u braku ja se vise ne razvodim to je sigurno. ako hoce da ide, nek ide i nek on podnosi papire. mene vise mrzi a i onako cemo zajedno da ostarimo. ma koliko ludi i razliciti, mi smo Jedno. zaljubi se bar dva puta godisnje i kao ide u francusku, italiju... idi RODJOOOOO, znam da ce ga ta spakovati nazad posle 3 dana. he is high maintenance. bolestan mi kevin kostner Edited February 20, 2020 by mustang
peralozac Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 2 hours ago, mackenzie said: Hey Joe od Džimija I prepev sa Sanelom i salmonelom.
gospa buba Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Ovo pričamo o studentima etefa jel da?nemoj da si zao. @mustangova. to je cerko em chist vishak entropije em nije moj stajl shta je kostneru sent from bubamoto
nera Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 @ObiW preslikaj na koga hoces, ja mislila na kanadjane 🤣
ObiW Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 34 minutes ago, nera said: @ObiW preslikaj na koga hoces, ja mislila na kanadjane 🤣 u bre mi bili avangarda, zapad takoreci.
zorglub Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Ili u "Šmekeru", kad Tankosić viče Lauševiću koji lema Gutovića: "Nemoj njega, nju udri!".
Tresko Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 On 20.2.2020. at 21:34, mustang said: niko ti ne brani da budes na trzistu i dok si u braku ja se vise ne razvodim to je sigurno. ako hoce da ide, nek ide i nek on podnosi papire. mene vise mrzi a i onako cemo zajedno da ostarimo. ma koliko ludi i razliciti, mi smo Jedno. zaljubi se bar dva puta godisnje i kao ide u francusku, italiju... idi RODJOOOOO, znam da ce ga ta spakovati nazad posle 3 dana. he is high maintenance. bolestan mi kevin kostner Pa da, znaš kad će neka u Italiji ili Francuskoj da mu nabavlja kafetine.
mlatko Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 kako nije, kopao je NikInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 A "snegobran" to je ono što deli na sekcije krov? ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts