pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 54 minutes ago, Mark Rothko said: Da postoje ljudi koji su se doselili negde iz nužde, ali da nisu spremni iz nekih razloga da uzmu sopstveni život u svoje ruke i učine nešto da bar ne žive tamo gde im se gadi. Jebem ti dan kad je ovo mesto prepostuno poplavi likova poput tebe Zivotne okolnosti nisu nuzno vezane za pojedinca. Nema 10 postova kako je covek napisao da je zbog bolesti deteta promenio prebivaliste. Sad ostaje samo pitanje dal si dovoljno glup da to ne kapiras, ili dovoljno debil da iako kapiras, nemas problem da se na taj nacin obracas nekom o kome ne znas apsolutno nista Sto je najgore, motiv za to je verovatno sto ti se nije svideo neki moj post na sportu ili slicna banalnost I tu se vracamo na ono prvo
Mark Rothko Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 7 minutes ago, pbg12345 said: Jebem ti dan kad je ovo mesto prepostuno poplavi likova poput tebe Zivotne okolnosti nisu nuzno vezane za pojedinca. Nema 10 postova kako je covek napisao da je zbog bolesti deteta promenio prebivaliste. Sad ostaje samo pitanje dal si dovoljno glup da to ne kapiras, ili dovoljno debil da iako kapiras, nemas problem da se na taj nacin obracas nekom o kome ne znas apsolutno nista Sto je najgore, motiv za to je verovatno sto ti se nije svideo neki moj post na sportu ili slicna banalnost I tu se vracamo na ono prvo Da nisi tupav kao što jesi video bi da sam naveo okolnosti zbog kojih neko mora živeti u mestu koje mu se gadi. Sada ponovo pročitaj ovaj tvoj post iznad i posebno obrati pažnju na deo o načinu na koji se obraćaš nekom o kome ne znaš apsolutno ništa.
pbg12345 Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Ne tupane, nego si bez ikakve potrebe napisao da nikad ne bi ziveo gde ti se gadi, a onda naveo izuzetak koji se odnosi na zatvor i bolnicu U sledecem postu si vec uveliko okrenuo analizi mene Ja nisam ni u zatvoru niti bolestan Ako dozvolimo da je ipak do tvoje gluposti, stavi svoj post ispod posta coveka koji navodi sto se preselio iz vrsca u beograd (u kom mu se jbg ne zivi) pa ces mozda uvideti koliko je besmisleno to sto si napisao
Caligula Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) 1 hour ago, dùda said: ali,ali, večiti sam dođoš, jbg Ja doperjao trbuhom za kruhom. Sada, kada vec skoro godinu dana zaradjuejm preko maila i kompa, mogu da se selim i na Mauricijus. Jedino mi zbog deteta frka, voleo bih da odraste u mestu gde ce sve dobre i lose stvari moci da vidi i procesuira, racunam da ce joj to dati neko samopouzdanje i izostrena chula. Inace bih kupio neku kucu za male pare na nekom lepom mestu izmedju BG i Nisha, bog da me vidi. Nikada nisam bio ni Paracinac (a rodjen sam tamo i ziveo sveukupno 25 godina), ni Nislija (dok sam ziveo par godina tamo) ni Beogradjanin ni Novobeogradjanin ni Zemunac. Doduse, ni kao Srbin se ne osecam iako sam ceo zivot proveo u Srbiji. Edited January 16, 2020 by Caligula
Filozof manijak Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel.
đorđe geprat Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 hour ago, Mark Rothko said: Da postoje ljudi koji su se doselili negde iz nužde, ali da nisu spremni iz nekih razloga da uzmu sopstveni život u svoje ruke i učine nešto da bar ne žive tamo gde im se gadi. mislim da je napisao da mu se gade ljudi. ne grad kao takav. sad, ne mogu da zamislim da se ikome mogu da gade stanovnici kao masa, grupa. mogu pojedinci, mikro okruženje. stanovnici beograda nemaju nikakav zajednički imenitelj.
Mark Rothko Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 1 minute ago, pbg12345 said: Ne tupane, nego si bez ikakve potrebe napisao da nikad ne bi ziveo gde ti se gadi, a onda naveo izuzetak koji se odnosi na zatvor i bolnicu U sledecem postu si vec uveliko okrenuo analizi mene Ja nisam ni u zatvoru niti bolestan Ako dozvolimo da je ipak do tvoje gluposti, stavi svoj post ispod posta coveka koji navodi sto se preselio iz vrsca u beograd (u kom mu se jbg ne zivi) pa ces mozda uvideti koliko je besmisleno to sto si napisao Kojoj analizi tebe? Koga ti uopšte zanimaš? Sad sam pročitao post zbog koga čovek živi u Beogradu... on nigde ne kaže da mu se grad gadi i ne patetiše već razložno priča o svom problemu. Ti se sada ovde ponašaš kao ona sirota Nikota ili Ivan Knežević odozgo. Ni ti ne razumeš jezik nas koji smo osvojili tvoj forum. Ovo tvoje histerično i idiotsko "Jebem ti dan kad je ovo mesto prepostuno poplavi likova poput tebe"... je tako "Tužan je grad kad su ga takvi naselili".
Filozof manijak Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) @djordje geprat Imaju - Vesića Edited January 16, 2020 by Filozof manijak
Joe D Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 6 minutes ago, Caligula said: na nekom lepom mestu izmedju BG i Nisha to ne postoji
BWA Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 30 minutes ago, Valkyrie said: I ja sam sestra od ujaka 1 Banjalučaninu ali on nije grobar. Meni je tamo cela tatina familija steta sto nije grobar😁 inace smo u bl. u zestokoj manjini, narocito medju mladjim svijetom. dominiraju lesinari i zvezdasi.😩
villiem Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 (edited) morate praviti vremensku razliku da se ne bi svi posibali Edited January 16, 2020 by villiem
napadaj Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 3 minutes ago, Filozof manijak said: Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel. Novi Sad je tu, Beograd je tu, Zrenjanin je tu, ravnica, Dunav, infrastruktura... Nije potpuna budalaština.
Filozof manijak Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 2 minutes ago, gospa buba said: shto? tj titel. Zato što se nalazi u težišnok tački trougla Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, i ušću Tise u Dunav. A varoš Titel u izumiranju....
gone fishing Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 4 minutes ago, Filozof manijak said: Moj bivši trener je imao teoriju da je strateški najbolje mesto za život u Srbiji - Titel. hm, da li je, opština omeđena tisom i dunavom, dvostruka šansa da bude poplavljena čisto sumnjam da ima jednaku zaštitu od poplava kao ns ili bg, o broju komaraca po glavi stanovnika ne želim ni da razmišljam
Recommended Posts