Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

BIće efikasniji kad se reše čuvanja sopstvenih objekata...

Приватно обезбеђење чуваће објекте МУП-а?

„Показаћемо да може да се направи уштеда и уместо да примамо нове људе, једним делом ћемо примати људе који имају лиценце да те послове обављају, а да полицијски службеници обучени за полицијске послове, раде оно што нико сем њих не може”, рекао је Стефановић

Одговарајући на питање да ли ће у обезбеђивање објеката МУП-а бити укључени и припадници приватног обезбеђења, најпре на објекту МУП-а у Улици Кнеза Милоша, Стефановић је рекао да се разматра пројекат да се део приватних компанија за обезбеђење, на основу тендера, укључи у тај посао, тамо где је то могуће, што и закон омогућава, преноси Танјуг.

Указао је да је то јефтиније и за грађане и за МУП, јер би на тај начин обучени полицијски службеници могли да буду ангажовани на пословима које само они могу да обављају.

„Можемо да их ставимо испред школа, да буду на улици да раде послове криминалистичке обраде... Све што треба да раде полицијски службеници који прођу озбиљну едукацију да би постали полицајци”, рекао је Стефановић.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja tek sad cujem ovo..verovatno i svi ostali 

Na 22:40. 

Jeb'o vas Nesa slina u dupe pandursko sve do jednog..sa tata Brankom u paketu. 

Odvratna, odvratna drzava..sve moras sam. Oni ga ni sad verovatno ne traze aktivno nego se setkaju da izgleda kao da rade nesto..kako to uvek i biva. 

Govna.

Posted
3 hours ago, Malvo said:

Ostaje bolesna nada da ih je policija pronasla i da njihovi nadredjeni slusaju svoje nadredjene koji smisljaju kako da iskoriste ovo.

Nije isključeno.

Posted

Juče pričao sa kolegom koji je bio "dole"...
Njemu se čini da je prilično haotično sve, izgleda mu da je malo ljudi (misli na ljudstvo u uniformama), kao da nema "centralne komande", da rasporedi ljude, da stavi "dobrovoljce" tamo gde treba, da visoko obučene stave gde treba...
Jbga gunđaju i terenci da pretražuju ko guske u magli...
Skupilo se tu sad i raznih likova
Nadam se da greši...
[emoji19]

... Shiit has hit the fan...

Posted
3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nadam se da greši...

Ma gde gresi, kamo srece da gresi: to je bre banda koja je potpuno zapustila elementarne policijske metode, sve se baveci visokom strategijom :isuse: i cekanjem nekih imaginarnih terorista kojima ce da pokazu sta znaju.

Jebote pa takozvani krizni stabovi - na kurac mi se popeo i sam izraz - prave se kada voda poplavi neki podrum, a ovde nema reakcije ni priblizno na nivou rutine, koordinacije ni u tragovima, sve ce na kraju - kako god se zavrsilo - biti umotano u 'cutanje u interesu istrage...'

Sto je najgore, imam utisak da je tek reakcija javnosti izazvala sire angazovanje, pa i to da se pokaze da se, eto, nesto radi...

Posted

Zamisli da je umesto njega u pitanju neki obuceni i naoruzani terorista, lik koji zna kako da prezivi u sumi, neko ko ce ubiti slucajnog prolaznika ili drvosecu da se dokopa toplog odela. Neko ko zna staze, puteve i zna da se orijentise. Neko ko zna kako policija razmislja i moze da planira gde ce ga traziti a gde ne. Ne bi ga uhvatili nikad.

Posted

Je l' bi ovo trebalo da radi žandarmerija, jesu to oni što su imali duge cevi na ramenu, na svom radnom mestu, kad su se sudarili sa kobrama koje su se šetkale okolo? Pa posle još i otišli na sud zbog toga? E sad neka pošalju kobre.

Posted
6 minutes ago, nautilus said:

Zamisli da je umesto njega u pitanju neki obuceni i naoruzani terorista, lik koji zna kako da prezivi u sumi, neko ko ce ubiti slucajnog prolaznika ili drvosecu da se dokopa toplog odela. Neko ko zna staze, puteve i zna da se orijentise. Neko ko zna kako policija razmislja i moze da planira gde ce ga traziti a gde ne. Ne bi ga uhvatili nikad.

I da pritom pri sebi ima samo malo makar i komercijalne elektronike za pracenje komunikacija… :isuse: 

Posted

mozda treba da traze u gradu ili naselju sa visespratnicama.Ako nije u prirodi, seoske kuce su lake za komsijske inspekcije, u vecim sredinama se lakse sklanja, ne registrujes sve sto se desava.Ovo sa selima mi sve manje verovatno

Posted
7 minutes ago, villiem said:

mozda treba da traze u gradu ili naselju sa visespratnicama.Ako nije u prirodi, seoske kuce su lake za komsijske inspekcije, u vecim sredinama se lakse sklanja, ne registrujes sve sto se desava.Ovo sa selima mi sve manje verovatno

U kom npr gradu sa višespratnicama u tom delu Srbije?

Posted
1 minute ago, villiem said:

Pa i o tome je izmedju ostalog rec: sve da je, sa malim detetom, prelazio samo 10 km dnevno, sto nije mnogo, danas bi, grubo, krug u kome bi mogao da se nalazi imao u precniku circa 50-ak km.

Sa sve policijskom abecedom da se sa protokom vremena ekstremno smanjuju sanse za pronalazenje, odnosno da je najbitnija sto brza reakcija...

Posted (edited)
5 minutes ago, JozoMujica said:

nemam pojma, razmisljam, kako i zasto ne mogu da nadju, imaju sklonista, dnk, medije, nije ovo ljano estakado, ima neki grad u krugu nekih kilometara, zar ne

Edited by villiem
Posted
3 minutes ago, JozoMujica said:

Trump tower u Svrljigu. 

A mozda se maskirao i u deda mraza i pici unaokolo.

Ako je verovati pricama, ovaj idiot se spremao od letos za ovo. Ko zna koliko sve rupa iskopanih i spremnih ima. 

Posted

Čekaj, znalo se da se od letos sprema i niko nije reagovao?

Posted

Nis je veliki grad, ali nema on para da iznajmi stan a prva stvar koju bi policija trebalo da uradi jeste da porazgovara sa njegovim kontaktima, rodjacima, prijateljima, kolegama, advokatom. Ako to nisu uradili onda su nesposobne budale.

Kontam da tamo ima mnogo napustenih zaselaka sa praznim kucama i stajama,  mislim da je to verovatnije mesto za skrivanje.