gospa buba Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 deco, ja sam zadivljena. kad nestanemo, pamtice nas kao neke neformirane divljake koji su ziveli na nekoj parceli na kojoj sve shto ima ostalo je od rimljana sent from bubamoto
SNARC Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Dakle..ja kad sibnem 3-4 piva, produkujem skoro kao Pfizer i Bayer zajedno ? A svakog jutra bar jednu Galeniku oteram u stecaj.. Treba vise da cenim sebe, definitivno.
beta Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) šta mi treba da čitam ove idiote Edited August 27, 2019 by beta kentauri
gospa buba Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 pazi. ako sipaji u ushi i nos, garantovano i piju, to je ta ekipa. ukus i kvalitet prerade doziraju ishranom, hocesh vishe s limunom, hocesh s narandzom. samo treba sachekati [emoji38]ol: isuseboze idem edip. i da, glavna rechenica glasi "uopshte se ne oseti" gospode koga sam ja srela sve u zivotu... sent from bubamoto
Frau Gabrijela Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 ima li šanse da je ova sa urinom ironična? sve se nadam...
napadaj Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 On 12.8.2019. at 22:55, bradilko said: slucajno odgledah prilog n1 o propasti kursumlijske banje. jos se zezaju " ko ce kupiti srpski pripjat?" sve napusteno, opkolile biljke.. Krajem 1998. godine sam bio u Prolom banji, pa smo otišli i do Kuršumlijske da vidimo kako izgleda i sve je bilo isto kao i danas. Ni tada nije radila, sve je bilo prekriveno prašinom i zaraslo u korov i delovalo je kao da je napuštena barem 20 godina.
nisam ja Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 kad pоčneš pišat. to je prvi. kad prođe taj prvi, onda je srednji. kad krene slabit i kad treseš to je desni. ako treseš desnom.
Lord Stef Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Tek se sad uvidja koliki je Filipenko bio vizionar kad je pre ihahaj godina za nekog napisao "a za ovu izjavu mu se ispisam u uvo, tankim mlazom da se ne rasipa".
Bujodrag Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 2 hours ago, nisam ja said: kad pоčneš pišat. to je prvi. kad prođe taj prvi, onda je srednji. kad krene slabit i kad treseš to je desni. ako treseš desnom. Aha. Kad krene da slabi mene mrzi da tresem pa samo navučem gaće. One upiju sve. Tako lemuri, pričao je David Atenborou, pišaju u sopstvene šake i onda obeležavaju svoj prostor. imao ih je nekoliko na gajbi pa mu je onda žena tražila da ih ipak prebaci u neki zoološki vrt.
Recommended Posts