Time Crisis Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 20 minutes ago, Meazza said: A zasto bas kod nas da bude sistem najgori u Evropi? Zato što smo najbolji
Meazza Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 25 minutes ago, Jeremija said: Zato što su oni koji su pripremili Slobin dolazak i dalje na vlasti, a samo su se promenili njihovi eksponenti. A zasto su oni i dalje na vlasti?
Tpojka Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 https://mobile.twitter.com/cavalorn/status/654934442549620736
bradilko Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 14 hours ago, Filozof manijak said: Isprva sam to pomislio, nije moguće da je ovo stvarno , da ljudi troluju...a onda sam u svojoj RL okolini čuo vrlo slične stavove i razmišljanja, da ne poveruje čovek. Meni je to nepojmljivo. I ne pričam ovde o nekom usranom elitizmu, neko o elementarnoj ljudskosti i zatucanosti u razmišljanju. ovaj toopik se pretvorio u postavi najgore što nađeš po netu i iz toga izvlači teorije zna se kakve. vrv se to može naći za svaku državu. što se tiče ovog zločinca danas sam prvi put čuo nekog da ga razume jer mu se " ženna kurvala, njeni su to znali i štitili je i + mu nije dala da viđa decu tj uništila mu je porodicu. ali to je ionako 1 smrdljivko. svi ostali koji su čuli za ovo su jednostavno zgroženi ovim zločinom. ne kažem ni da je ovo moje iskustvo naročito validno ali čitati neke bolesnike po društvenim mrežama i od toga praviti krunski dokaz da smo propali i bolje da nas nema i da sve zaslužujemo i još 100 puta gore je stvarno ispod svakog nivoa
Caligula Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Istrazivalo Mileta mada bi se ovo isto ili slicno pokazalo u vecini zemalja
Caligula Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Aj malo iskulirajte Hoce li onaj da bude banovan ili cete sacekati da se otrezni?
Tsai Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 2 hours ago, Caligula said: Istrazivalo Mileta mada bi se ovo isto ili slicno pokazalo u vecini zemalja Ne mogu da verujem sta sam upravo procitao
ubibobi Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Nije navedeno koliko njih veruje da je zemlja ravna ploča
namenski Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Mutatis mutandis, verujem da bi rezultati ovakvih ispitivanja bili slicni u vecini takozvanih razvijenih zemalja.
Caligula Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 1 hour ago, namenski said: Mutatis mutandis, verujem da bi rezultati ovakvih ispitivanja bili slicni u vecini takozvanih razvijenih zemalja. ... isto napisao. Sto rece Sabato, moderna civilizacija je potsvest izbacila kroz vrata, ali se ova vratila kroz prozor.
Recommended Posts