Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

jebi ga, dešava se

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

tja,  uvek će režimski tabloidi to da rade. tu se bar jasno vidi poluga, interes, isporuka..

a koji interes imaju da ubistvo žene i njene familije pre dva dana nazivaju porodična tragedija. kao da su stradali u požaru, a ne da ih je manijak pobio

Ne treba nikada zaboraviti i poslovičnu nepismenost osoba koje pišu tekstove. Mene uvek fascinira kako koriste zakonski termin nezgoda za saobraćajne nesreće a frljaju se terminima tipa robija u nekim drugim slučajevima. Uglavnom izaberu pogrešan termin.

2 hours ago, levi said:

tja,  uvek će režimski tabloidi to da rade. tu se bar jasno vidi poluga, interes, isporuka..

a koji interes imaju da ubistvo žene i njene familije pre dva dana nazivaju porodična tragedija. kao da su stradali u požaru, a ne da ih je manijak pobio

Da, to je već postao standard, da se ubistva nazivaju tragedijama. Verujem da u nekom broju slučajeva uopšte ne shvataju koja je razlika.

22 minutes ago, copkillah said:

Da, to je već postao standard, da se ubistva nazivaju tragedijama. Verujem da u nekom broju slučajeva uopšte ne shvataju koja je razlika.

Ubistvo je pravno-policijska kvalifikacija, dakle nesto dosadno. Tragedija prodaje novine. Ide se na emocije kretenske publike. Ne izvestava se o ubistvu, jer tu nema nogo cega novog da se kaze nakon sto se plasira vest da se ubistvo dogodilo. Prodaje se tragedija - "zavio porodicu u crno - kako ce malisani bez roditelja" stil izvestavanja. Tragedija je razlog da se prekopava po FB profilima ubice ili ubijene, da se uzimaju ili izmisljaju izjave u komsiluku i da se rade ostale lesinarske stvari koje se posle prodaju na trafikama i na klikovima.

Edited by pacey defender

pa šta znam, može zločin - zločinac

a ne tragedija, pa je onda i ubica žrtva, pošto je njegova porodica zavijena u crno, tragičnim događajem, koji ih je zadesio, tako..

Edited by levi

On 24.5.2019. at 21:48, Jeremija said:

D7U3rbkXkAImYle.jpg

Zar je zločin braniti?

Ko bi rekao da će jedna takva moralna i, nadasve, humana gromada tako posrnuti?

ko je ovaj, poznata mi je faca

11 minutes ago, 189- said:

ko je ovaj, poznata mi je faca

Zezaš da ne znaš? Onaj lik sa Telepa što je pre neki dan poslao ženu i tazbinu u istoriju.

ma nemam pojma kako izgleda lik. ne pratim ja nase vesti uopste. jedino ako nesto vidim na twitteru.

3 minutes ago, 189- said:

ma nemam pojma kako izgleda lik. ne pratim ja nase vesti uopste. jedino ako nesto vidim na twitteru.

Takodje, a od domaćih kanala, samo Sport Klubove i Arene...  :thumbsup:

Sve što pročitam od domaćih vesti, pročitam na forumu.

Edited by Jeremija

bilo negde?

Veliki incident dogodio se na fudbalskoj utakmici petlića Slobode i Borca u Čačku. Borac je protiv gradskog rivala u 90. minutu meča postigao gol sa 3:2 i u tom momentu nastao je opšti haos!

Jedan roditelj je utrčao na teren, punim sprintom pretrčao tridesetak metara i udario sudiju u glavu! Taj potez izazvao je metež na tribinama, na teren je “uletelo” još dvadesetak roditelje i počela je opšta tuča. Guranje, psovanje, pretnje, pesničenje...

Nakon intervencije policije situacija se smirila. Prema nezvaničnim informacijama više od 20 aktera incidenta dalo je izjavu u zgradi Policijske uprave u Čačku.

– Kao društvo smo otišli dođavola! Utakmica petlića, u kojoj rezultat ništa ne znači, igra se na život i smrt. Da li je ovo moguće!? Sve to je posledica bolesnih ambicija roditelja – rekao je za “Morava info” jedan od očevidaca događaja na igralištu Slobode.

Dodatni utisak veceras, posle Utiska, emisija Male velike price o jadnim sredovecnim ljudima u hotelu Bristol.

Sta ova bagra radi i na sta su sve spremni, koliko daleko da odu da uniste malog, obicnog coveka, koga muze i iskoriscava celog zivota, a njih/nas jer sutra cemo to biti i mi...nema ko da zastiti.

Horor.

12 minutes ago, Jumanji said:

Dodatni utisak veceras, posle Utiska, emisija Male velike price o jadnim sredovecnim ljudima u hotelu Bristol.

Sta ova bagra radi i na sta su sve spremni, koliko daleko da odu da uniste malog, obicnog coveka, koga muze i iskoriscava celog zivota, a njih/nas jer sutra cemo to biti i mi...nema ko da zastiti.

Horor.

odgledao. 

e to treba organizatori protesta da pozovu ljude da se skupe tamo, da se ponudi besplatna pravna pomoc, da se zapocne kampanja u medijima o ovim ljudima.

53 minutes ago, Host said:

Nego,

Moze i na rate! :fantom: 

moze i terapija od drugog proizvodjaca, uzima se dozivotno i kostace mnogo vise na kraju.

ajde jacu, moja Builja iso