copkillah Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 15 minutes ago, čekmeže said: Navodno su dizali i helikopter da ga traže. Živo me interesuje šta su mislili s njim osim da stvore privid da nešto rade. Stvaranje privida je nešto što rade since day one, to im je modus operandi.
omiljeni Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 sigurno ostalo malo kerozina od pre neki dan kad su imali milicajsku paradu u centru, pa ko veli što još malo da se ne provozaju
Jeremija Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Zar je zločin braniti? Ko bi rekao da će jedna takva moralna i, nadasve, humana gromada tako posrnuti?
ubibobi Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Cenim da ce ga naci kako visi u ambaru na nekom salasu
Caligula Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 13 hours ago, ubibobi said: Cenim da ce ga naci kako visi u ambaru na nekom salasu ... bilo bi lepo, ali ovakvi vole da zive. A ratkova majica, natpis na tarabi - mozda su stereotipi postojali u svitanje medija, ali danas vise ne postoje, materijalizovani su, obesmislili su pojam "predrasude". Ako vidis nekoga da na FB koveru drzi putinovu sliku ili neke srBske svetinje, bezi glavom bez obzira.
nisam ja Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 Danas nema malja u glavu. Danas ima polivanje benzinom i paljenje supruge.
Radoye Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 49 minutes ago, nisam ja said: Danas nema malja u glavu. Danas ima polivanje benzinom i paljenje supruge. Moj kraj. Ona je godinu dana bila starija od mene, nismo se druzili ali znam ko je, znam gde im je kuca.
Jeremija Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 12 hours ago, Caligula said: ... bilo bi lepo, ali ovakvi vole da zive. A ratkova majica, natpis na tarabi - mozda su stereotipi postojali u svitanje medija, ali danas vise ne postoje, materijalizovani su, obesmislili su pojam "predrasude". Ako vidis nekoga da na FB koveru drzi putinovu sliku ili neke srBske svetinje, bezi glavom bez obzira. Staro pravilo Čehovljeve Puške, puška okačena na zid u prvom činu mora da opali u trećem...
Luther Posted May 25, 2019 Posted May 25, 2019 3 hours ago, vememah said: Ako ja umem da rastumačim ovu vest ona je iz 2015. godine. U čemu je poenta?
SNARC Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 5 hours ago, Luther said: Ako ja umem da rastumačim ovu vest ona je iz 2015. godine. U čemu je poenta? Jos jedna u nizu neutemeljenih, neosnovanih i nicim izazvanih kritika na racun ministrovanja Dusana Vujovica, genijalca koji je tada vodio privredu, finansije..ili sta god da je taj magarac vec imao pod svojom kontrolom.
renne Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Quote Na gradilištu u Čika Ljubinoj ulici u centru Beograda oko 14.30 sati došlo do nezgode kada su dva radnika povređena, saznaje "Blic". - Ekipe su još na terenu. Za sada znamo da su dva muškarca povređena. Jedan ima 60, dok se za drugog ne zna godište - kažu iz Hitne pomoći. Radnici su prevezeni na reanimaciju u Urgentni centar. Za sada nije poznato da li su radnici pali ili je na njih pao zid, kako su preneli pojedini mediji. - Bio sam u kući kada samo čuo snažan udarac, kao da je zemljotres. Ali nisam video šta se dogodilo. Ubrzo se ovde stvorila Hitna pomoć - kaže komšija iz susedne zgrade koji je još u šoku. Na terenu je i policija koja obavlja uviđaj, nakon čega će se znati kako je do nezgode došlo.
copkillah Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 "nezgoda" uz "reanimacija" u istom tekstu, crkni bliče
Caligula Posted May 26, 2019 Posted May 26, 2019 Incident. Zapaliti sve redakcije tabloida 6. oktobra.
Recommended Posts