January 16, 20196 yr pa sta, od kad je ubijanje kriminal? a i ovo cim nekom kao kvalitete navode: ne pije, ne drogira se, cigaretu nikad nije zapalio, znas da je u pitanju saban na steroidima koji u slobodno vreme valja heroin
January 16, 20196 yr 2 minutes ago, pbg12345 said: pa sta, od kad je ubijanje kriminal? a i ovo cim nekom kao kvalitete navode: ne pije, ne drogira se, cigaretu nikad nije zapalio, znas da je u pitanju saban na steroidima koji u slobodno vreme valja heroin Ne pijem, ne drogiram se, nikad cigaretu zapalio, ali ne valajm heroin i ne koristim steroide... Jesam šaban?
January 16, 20196 yr 6 minutes ago, radisa said: Ne pijem, ne drogiram se, nikad cigaretu zapalio, ali ne valajm heroin i ne koristim steroide... Jesam šaban? ali sigurno ti sebe ne predstavljas tako, niti drugi to navode kao tvoje prvenstvene kvalitete?
January 16, 20196 yr Just now, pbg12345 said: ali sigurno ti sebe ne predstavljas tako, niti drugi to navode kao tvoje prvenstvene kvalitete? Pa naravno da ne... Ali mi je interesantno bilo da pitam...
January 16, 20196 yr 12 minutes ago, Filozof manijak said: Jel mogu ja da ti odgovorim, ali da me ne banuješ? rekao ti kurjak da si raspad
January 16, 20196 yr 7 minutes ago, radisa said: Pa naravno da ne... Ali mi je interesantno bilo da pitam... a to bi valjda i sam trebao znati i bez pitanja
January 16, 20196 yr Just now, pbg12345 said: a to bi valjda i sam trebao znati i bez pitanja Nikad ne znaš kako te drugi ljudi vide... :(
January 16, 20196 yr 24 minutes ago, radisa said: Nikad ne znaš kako te drugi ljudi vide... Eh Edited January 16, 20196 yr by kurjak92
January 16, 20196 yr 45 minutes ago, pbg12345 said: pa sta, od kad je ubijanje kriminal? ne pije, ne drogira se, cigaretu nikad nije zapalio, znas da je u pitanju saban na steroidima koji u slobodno vreme valja heroin Samo da ti kažem da ne uzimam steroide...