gospa buba Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 ne znam da pravoslavci rade egzorcizme sent from bubamoto
adam Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 41 minutes ago, gospa buba said: ne znam da pravoslavci rade egzorcizme sent from bubamoto sve i da nisu, prilagodjavaju se trzistu. ako se moze naci pop koji ce da osvesta novu masinu za ves ili sudove (a znamo da moze) sto ne bi i ovo. nego, ako je ovo ipak istina - ima li sanse da kretene koji nisu zvali hitnu kad je detetu pozlilo neko sankcionise? znam, naivan sam, al opet se nadam da bi mozda zakon mogao proraditi kad su u pitanju anonimusi nevezani za stranke i mocnike raznih vrsta.
djili Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 (edited) Druga vrsta dooma https://www.twitter.com/NatGeo/status/939283476334895104/video/1 neka ga neko drugi stavi kako treba mene forum mrzi Edited December 10, 2017 by djili
čekmeže Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Samo još 1 vrsta, konzervativne procene su da oko 2 hiljade vrsta izumre svake godine.
Weenie Pooh Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Jebiga, ipak nije isto kad čuješ da je izumrla tamo neka retka vrsta pljosnatih crva i kad vidiš rođaka sisara kako bukvalno umire od gladi :( Užasan video.
Mil@n Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Kako mi ide na onu stvar ta politika ne mešanja u prirodu, zabranjeno hranjenje i mešanje u prirodni ciklus, lanac ishrane, šta li već, nahranite jebenu životinju!
pbg12345 Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 da, pomislio bi covek da se ovde vec neko malo umesao u prirodu sjeba me ovaj snimak mnogo
Miralem Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 (edited) what have bears ever done for us? cak naprotiv, eno onaj grizli silovo diokaprija. a posle dajte nam da jedemo, gladni smo. more mrs. Edited December 10, 2017 by Miralem
vathra Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 U jednom dokumentarcu o globalnom zagrevanju intervjuišu eskima, postavljaju pitanje o promeni eko sistema i ugroženim belim medama. Eskim odgovara kako je njemu super, tu je trava, nije više onako hladno... Voditelj pauza jer nije očekivao takav odgovor. A onda pitanje; Ali beli medvedi? A eskim mu odgovara, njima lošije, meni bolje.
Miralem Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 2 hours ago, vathra said: U jednom dokumentarcu o globalnom zagrevanju intervjuišu eskima, postavljaju pitanje o promeni eko sistema i ugroženim belim medama. Eskim odgovara kako je njemu super, tu je trava, nije više onako hladno... Voditelj pauza jer nije očekivao takav odgovor. A onda pitanje; Ali beli medvedi? A eskim mu odgovara, njima lošije, meni bolje. ocigledno da eskimi nisu oni dobri divljaci sto su sjedinjeni sa prirodom i uzimaju samo koliko im treba i blabla. vec su dovoljno civilizovani da gledaju samo sopstvenu guzicu.
Weenie Pooh Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Zato će praunuci da im skapaju sa ostatkom civilizacije, slično kao i onaj medved. Ali realno, ko jebe praunuke
djili Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 12/9/2017 at 4:58 PM, čekmeže said: Samo još 1 vrsta, konzervativne procene su da oko 2 hiljade vrsta izumre svake godine. Do sada ja kad sam razmišljala o tome bilo je u stilu ne možeš više da ih vidiš, puf i nema ih. Sad vidiš kako to izumiranje stvarno izgleda, da se živa bića pate i polako crkavaju. Moraće eskimi da ozbiljno naoružaju vec rođenu generaciju prije nego sto nagrnu oni odozdo.
Filozof manijak Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ne znam što se uopšte kuka za tim polarnim zverima? Kome je do međeda, nek emigrira slobodna na Svalbard, i nek uživa u "preslatkim mecama"...
Recommended Posts