teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 7 minutes ago, JozoMujica said: OK, šta mislite o Čedomiru Jovanoviću na osnovu njegovih političkih stavova? sve najgore
James Marshall Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, teacher said: 8 minutes ago, JozoMujica said: OK, šta mislite o Čedomiru Jovanoviću na osnovu njegovih političkih stavova? Sve najgore +1
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 15 minutes ago, JozoMujica said: OK, šta mislite o Čedomiru Jovanoviću na osnovu njegovih političkih stavova? Isto što i na osnovu njegovog političkog delovanja. što? šta ti misliš o ovom nacističkom smeću iz Francuske?
JozoMujica Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, levi said: šta ti misliš o ovom nacističkom smeću iz Francuske? Ništa, i ne znam kakve to veze ima sa time što sam primetio da o ljudima treba suditi na osnovu njihovih postupaka a ne političkih stavova.
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 pa slučajno se o tome pričalo kad si izneo primedbu. izvini na smetnji
Frank Pembleton Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Ništa, i ne znam kakve to veze ima sa time što sam primetio da o ljudima treba suditi na osnovu njihovih postupaka a ne političkih stavova.Paaa ako se neko kandiduje ispred rasističke organizacije za javnu funkciju, onda je to već delovanje tj. postupak?
nera Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 45 minutes ago, JozoMujica said: Ništa, i ne znam kakve to veze ima sa time što sam primetio da o ljudima treba suditi na osnovu njihovih postupaka a ne političkih stavova. Hm, ovo zvuci kao objasnjenje da npr. svestenik moze biti i pedofil ali to ne znaci da nije dobar svestenik jer licnost ne utice na njegovo delanje?!
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 ja sam stav o arno g. stekao posle nekoliko razgovora sa istim i provedena 3-4 dana smucajući se po kosovu i mogu da kažem da je čovek 1 car. ozbiljan. naravno da o njegovom političkom delovanju nisam znao ništa i sud sam stekao isključivo na osnovu razgovora i postupaka dotičnog.
JozoMujica Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 26 minutes ago, nera said: Hm, ovo zvuci kao objasnjenje da npr. svestenik moze biti i pedofil ali to ne znaci da nije dobar svestenik jer licnost ne utice na njegovo delanje?! Kakve to veze ima sa POLITIČKIM stavovima? Pošto ne znam šta ko podrazumeva pod “dobar” sveštenik, ajmo ovako - dobar programer može biti dobar programer i ako je pedofil, ubica... ali to i dalje nema veze sa ovim na šta sam ja reagovao a to je sudjenje o nekom na osnovu njegovih (političkih) stavova, pre svega zato što većinu ljudi niti interesuje politika niti šta znaju o tome niti imaju bilo kakve stavove, a i oni koji ih imaju nisu nužno istrajni u njima (primera u srpskoj politici koliko hoćeš).
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) pa sudi se o političkom angažmanu neonaciste koji je došao ovde da pomaže Srbe kao branu bele Erope od islama jebo mu pasmater nakaznu Edited December 6, 2017 by levi
Frank Pembleton Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Za političke stavove tog tipa naravno da ima veze.Njemu niko ne brani da kaže:Jeste to su moji stavovi, iza toga stojim. Ajmo da pričamo o ovome što sada radim.Ili npr. :To su bili moji stavovi , oni su se promenili.Ili šta god. Pa da iz toga izađu posledice.Ali braniti da ga neko pita za njegovo aktivno bavljenje politikom, je sumanuto....shit has hit the fan ....
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 @Frank Pembleton da da smo u fr, sl nismo. jel se priča ovde o životu a.g. ili o njegovim drvenim advokatima
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 npr gorepomenuti pedofil daje detetu čokoladu. I kaže zanemarite moju prošlost, hajde da pričamo o ovome što sada radim. i mi iz toga što je dete dobilo čokoladu zaključimo da je on jedan ozbiljan car
levi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 poređenje iz real dojaja je tvoja procena čoveka
Recommended Posts