Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

966

• radisa

818

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ova kisićkina pomoćnicatm je slika i prilika službenica ministarstava u kojima se dešava teška korupcija i kriminal. ološ i ljudsko dno preko koga se završava sve za sluge režima.

ovaj slučaj nekako drže ispod vode većeg interesovanja neophodnog da javnost proključa upravo zato što ovde sve zabole za stara lica, šta sad imao 80 pa umro, svejedno je od čega, to je logika.

a studentima bi trebalo skrenuti pažnju na najvažniju stvar zbog koje postoje ovakva i slična mesta u srbiji, na stotine - a to su - izbori.

znači ovo su mesta gde na dan izbora dođe neko iz sns a ispred biračke komisije, donese spiskove da se uzmu potpisi a umesto njih, taj lik sam odnese unapred popunjene listiće i ubaci gde treba

to su hiljade glasova za SNS, sigurnih glasova. i na račun toga nema veze da li je firma u blokadi ili ne, da li je bezbedonosno ispravna, da li ima dovoljan broj zaposlenih lica za rad sa korisnicima i sve ostalo.

ovo bi moralo iskoristiti da krene da se raspetljava ta praksa. naravno, trebaće snage da se izdrže optužbe da se koristi tragedija za partijske interese ali ni prvi ni poslednji put.

• +1 8
  • Tužno 1
Posted

Jeste sad će Erste da se zaleti u nekošeno i zbog ovoga napusti biznis u Srbiji.

• Haha 2
Posted

Ernst je "progutao" i prevaru sa Diners karticama.... Da li neko zna šta se desilo s tim? Treći čovek iz Diners Srbija (neki pravnik, naravno) je uhlebljen kao državni sekretar pri nekom od 345667 ministarstava, a šta je bilo s prvom dvojicom?

Posted
35 minutes ago, Palmira said:

7. Против дома је 2018. или 2019. поднета прекршајна пријава јер није испуњавао противпожарне захтеве. Поставља се питање како је дошао до документације за лиценцирање у међивремену и да ли је те захтеве уопште испуњавао у пракси.

Licenciranje radi Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a Ministarstvo unutrašnjih poslova proverava protivpožarnu zaštitu objekta 2. kategorije kako se domovi za stare vode. To su dve odvojene stvari.

V.d. načelnika Sektora za vanredne situacije je u toj emisiji objasnio da je prilikom tehničkog prijema objekta (2013. godine) član interdisciplinarne komisije koji je bio ovlašćen da ispita da li je sve u redu sa PPZ u tom objektu dao zeleno svetlo - što je dovelo do toga da papiri za tehnički prijem budu okej.

Onda je inspekcija MUP koja proverava PPZ izvršila nadzor objekta 2018. godine, i utvrdila da stanje na terenu ne odgovara stanju u papirima.

Kao rezultat toga je:

- 2019. pokrenut prekršajni postupak

- lice koje je 2013. dalo zeleno svetlo izgubilo ovlašćenje da taj posao dalje radi

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
18 minutes ago, pt 2.0 said:

Kao rezultat toga je:

- 2019. pokrenut prekršajni postupak

- lice koje je 2013. dalo zeleno svetlo izgubilo ovlašćenje da taj posao dalje radi

Pokrenut postupak i nikom ništa, oni i dalje radili najnormalnije. A oni što nisu izdali fiskalni račun, njih momentalno zatvore i još zapečate vrata

• Hvala 1
Posted (edited)

dok sam radila u instituciji u bgd, pozarni aparati su se proveravali valjda jednom godisnje i secam se da se to ozbiljno shvatalo. jednom u dve godine smo svi imali neku obuku, sve sa prakticnim aktiviranjem aparata ispred zgrade i pisanim testom posle "nastave". ovo sto izlazi na videlo je teski kriminal. ubice.

nase drustvo je okrutno, nije za mlade, za stare, za bolesne, siromasne, slabe bilo koje vrste.

jos ne znamo imena tih sirotih ljudi.

poz

Edited by le petit nicolas
  • +1 7
Posted

Malo mi ovo prejako, ako je istina ovo sto pise, otkud odjednom toliko prostitutki u Srbiji?

• Haha 3
Posted
2 minutes ago, Lancia said:

Malo mi ovo prejako, ako je istina ovo sto pise, otkud odjednom toliko prostitutki u Srbiji?

Nisi bio skoro u BG, u noćnom provodu? :fantom:

Milsim nisma ni ja, ali znam ljude koji ciljano dolaze u BG zbog takvih stvari, pričali mi da je ludlo... Mislim, imali smo i zahteve od poslovnih partnera da ih uputimo na to , ako već nećmo da ih vodimo...

Ima mnogo više prostitucije nego što se misli, pogotovo što mislimo mi u srednjim godinama... :(

• +1 5
Posted
9 minutes ago, Lancia said:

SPS se trudio koliko je mogao

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
31 minutes ago, pt 2.0 said:

Licenciranje radi Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a Ministarstvo unutrašnjih poslova proverava protivpožarnu zaštitu objekta 2. kategorije kako se domovi za stare vode. To su dve odvojene stvari.

То јесу 2 различите ствари, али повезане. Министарство рада не може да изда лиценцу ако нема потврду МУПа да су испуњени пп стандарди.

• Hvala 1