aram Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 i u drugim medijima piše da je "davao novac na kamatu", ne samo u kuriru 1
Valk Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 To nije teško proveriti u tako malom mestu. Na komentarima šalju na fb profil pok ćerke, kažu da je kačila sliku iz tog šumarka bukvalno pred sam nestanak. Dodati na to i prisustvo one sakalude Vulina na uviđaju, i imamo tragediju koja obećava. 1
Moonwalker Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 5 minutes ago, Valkyrie said: sakalude Vulina Cistac... 1
vememah Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 21 hours ago, vememah said: Nek iz tužilaštva ispitaju kako je on završio tamo gde je završio i jesu li papiri čisti. Ništa lakše. Quote 25.6.2019. "Lečila sam se od steriliteta, 14 godina nismo imali dece. Prijavili smo se za postupak usvajanja i stavljeni na listu čekanja. Brat od strica mog muža bio je načelnik policije u Aleksincu. Verovatno da bi se njemu dodvorili, tek, u centru za socijalni rad našli su nam brzo dete", priča Verica Radivojević (71), Mlađanova usvojiteljka. Bebu su joj, kaže, doneli tadašnji direktor Centra Aleksinac Slavoljub Momčilović i radnica Angela Stanimirović. "Doneli su ga u bolničkom čaršavu i Momčilović je rekao "Ako ti se ne sviđa, možeš da ga zameniš", seća se Verica. kurir.rs/vesti/drustvo/3274065/mladjan-iz-donjeg-adrovca-otkrio-da-je-ukradena-beba-a-onda-krece-jos-veca-drama-rekli-su-mi-da-su-me-ostavili-u-porodilistu-izmislili-su-mi-i-oca-imajku-sada-dve-porodice-cekaju-dnk-analizu-verujuci-da-je-njihov-sin To je ovo gostovanje: Dakle, pre 2 godine se sve znalo, a od tad su 15 DNK analiza radili dok nisu našli pravu majku.
msv Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 4 hours ago, vememah said: Iz Kurira, preciznije. kurir.rs/vesti/drustvo/3778369/potraga-za-djokicima-porodica-iz-aleksinca-nestala-zbog-duga-od-100000-evra Nova informacija "iz istrage" je da se radi o 15.000 evra.
ragasto Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 S obzirom da je čovek izgleda bio zelenaš, cifra nije bitna.
levi Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 nacija bez budućnosti https://www.instagram.com/p/CUfYlm8sYk5/
Popular Post Lo Zingaro Posted October 4, 2021 Popular Post Posted October 4, 2021 Bio sam na 4 expoa i srpski padiljon me toliko iznervirao svaki put da mi je zena zabranila da ih vise posecujem. Toliki manjak ideja i uopste nemanje svrhe postojanja je neverovatan. Vidim da se tradicija nastavlja. Secam se kako su neke male zemlje sa malo inventivnosti i ekonomski profitirale i visesatne redove da se posete njihovi paviljoni. Jbt tema "Connecting Minds, Creating the Future" i ti stavis rafove s plazma keksom. Okolo prazni beli zidovi i neizbezna sajkaca. Tacno bih kao posetilac pitao gde se nalazi slamnati sesir da ubacim koju kovanicu za performans. 6 8
Arkadija Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Inovacje na sve strane. Verovatno je prvorođeni sam slagao eksponate koje je prethodno sam i odabrao.
mlatko Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Mogli su bar neke pečurke da stave u nargilice i eto efekta Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gospa buba Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) kreativne industrije nemaju nikakav komentar? ono, ja uvek volim da chujem i rech struchnjaka Edited October 4, 2021 by gospa buba
aram Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 stavljao je neko, mislim @banecare1, neke fotke iz neke naše ambasade sa praznim vitrinama, trebalo je tako nešto u centralni deo postavke.
halloween Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 3 hours ago, levi said: nacija bez budućnosti https://www.instagram.com/p/CUfYlm8sYk5/ Pravi vašar. Imaju i deo sa narodnom nošnjom, pa zovu Albance u njemu razgovraju sa Emiraćanima i drugima kao da je njihov. Kaže šef, nemamo nikakav problem sa tim™.
Recommended Posts