Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

i u drugim medijima piše da je "davao novac na kamatu", ne samo u kuriru

To nije teško proveriti u tako malom mestu. Na komentarima šalju na fb profil pok ćerke, kažu da je kačila sliku iz tog šumarka bukvalno pred sam nestanak. Dodati na to i prisustvo one sakalude Vulina na uviđaju, i imamo tragediju koja obećava. 

5 minutes ago, Valkyrie said:

sakalude Vulina

Cistac...

21 hours ago, vememah said:
Nek iz tužilaštva ispitaju kako je on završio tamo gde je završio i jesu li papiri čisti. Ništa lakše.

25.6.2019.
"Lečila sam se od steriliteta, 14 godina nismo imali dece. Prijavili smo se za postupak usvajanja i stavljeni na listu čekanja. Brat od strica mog muža bio je načelnik policije u Aleksincu. Verovatno da bi se njemu dodvorili, tek, u centru za socijalni rad našli su nam brzo dete", priča Verica Radivojević (71), Mlađanova usvojiteljka.

Bebu su joj, kaže, doneli tadašnji direktor Centra Aleksinac Slavoljub Momčilović i radnica Angela Stanimirović.

"Doneli su ga u bolničkom čaršavu i Momčilović je rekao "Ako ti se ne sviđa, možeš da ga zameniš", seća se Verica.

kurir.rs/vesti/drustvo/3274065/mladjan-iz-donjeg-adrovca-otkrio-da-je-ukradena-beba-a-onda-krece-jos-veca-drama-rekli-su-mi-da-su-me-ostavili-u-porodilistu-izmislili-su-mi-i-oca-imajku-sada-dve-porodice-cekaju-dnk-analizu-verujuci-da-je-njihov-sin

To je ovo gostovanje:

Dakle, pre 2 godine se sve znalo, a od tad su 15 DNK analiza radili dok nisu našli pravu majku.
4 hours ago, vememah said:

Iz Kurira, preciznije.

kurir.rs/vesti/drustvo/3778369/potraga-za-djokicima-porodica-iz-aleksinca-nestala-zbog-duga-od-100000-evra

Nova informacija "iz istrage" je da se radi o 15.000 evra.

S obzirom da je čovek izgleda bio zelenaš, cifra nije bitna.

Sve pršti od inovacije.

• Popular Post

Bio sam na 4 expoa i srpski padiljon me toliko iznervirao svaki put da mi je zena zabranila da ih vise posecujem. Toliki manjak ideja i uopste nemanje svrhe postojanja je neverovatan. Vidim da se tradicija nastavlja. Secam se kako su neke male zemlje sa malo inventivnosti i ekonomski profitirale i visesatne redove da se posete njihovi paviljoni.  Jbt tema "Connecting Minds, Creating the Future" i ti stavis rafove s plazma keksom. Okolo prazni beli zidovi i neizbezna sajkaca. Tacno bih kao posetilac pitao gde se nalazi slamnati sesir da ubacim koju kovanicu za performans. 

Inovacje na sve strane. 

Verovatno je prvorođeni sam slagao eksponate koje je prethodno sam i odabrao.

pazi kad sam isto pomislio :D

Mogli su bar neke pečurke da stave u nargilice i eto efekta

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

kreativne industrije nemaju nikakav komentar?

ono, ja uvek volim da chujem i rech struchnjaka :hihi:

Edited by gospa buba

stavljao je neko, mislim @banecare1, neke fotke iz neke naše ambasade sa praznim vitrinama, trebalo je tako nešto u centralni deo postavke.

3 hours ago, levi said:

nacija bez budućnosti

https://www.instagram.com/p/CUfYlm8sYk5/

FWxn-Xo-Aas-Al.jpg

Pravi vašar. Imaju i deo sa narodnom nošnjom, pa zovu Albance u njemu razgovraju sa Emiraćanima i drugima kao da je njihov. Kaže šef, nemamo nikakav problem sa tim™.