Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)


Аврам Гојић

Recommended Posts

  • Replies 40k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • gospa buba

    1865

  • ToniAdams

    953

  • Filozof manijak

    881

  • radisa

    782

Top Posters In This Topic

Posted Images

13 minutes ago, Skyhighatrist said:

Valjda ne mogu da napiče dovoljno ovaca, jerbo nema dovoljno ispaše. Jedu i neke 'tice debele, što ne mogu da lete (?), pa ih lako hvataju...

Možda se isprazne na delfinima, kitovima i dodoima pa se ne kolju međusobno. Mislim, klima i ambijent obećavaju krvoproliće među komšijama i rodbinom, al ipak ništa od toga.

  • +1 1
Link to comment
3 hours ago, Skyhighatrist said:

Ovo što godišnje ulove im je čini mi se četvrtina ukupnih potreba ostrva za mesom (gaje i nešto ovaca, ali ne ide im to baš, ako sam dobro shvatio), ostatak je uglavnom riba...

 

Prošle godine su ulovili 35, pretprošle 10, nema teorije da im je sad potrebno 40x više ni kao jebeni kulturni ritual ni kao hrana. Meso dolfina i kitova je puno žive, teško da se može koristiti za ishranu bez zdrastvenih posledica.

 

Iz Gardijana:

Spoiler

But one local told the Danish newspaper Ekstra Bladet that there was no way that locals would want to consume this much dolphin meat.

“My guess is that most of the dolphins will be thrown in the trash or in a hole in the ground,” they said. “We should have quotas per district, and we should not kill dolphins.”

 

Link to comment

Znam tipa iz sela pored, otišao da igra fudbal tamo pre 30ak godina. Upoznao bračni par Faroežana, igrali zajebane igre onlajn a letovali su hrvatskoj jer njega slalo u neku primorsku banju zbog psorijaze. On radi nekoliko nedelja godišnje na brodu i od toga uspevaju da žive skromno, bez putovanja, automobila i sličnih špecija.

 

Tldr, utisak sličan fudbalerovom, apatični i hladni ljudi, baš kao i vreme im. 

Link to comment

Poznatom sportskom novinar Milanu Boškoviću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog nasilja u porodici, saznaje "Blic".

 

Boškovića je za nasilje u porodici prijavila supruga koja je zbog tog incidenta došla lično u policijsku stanicu. Ona je u policiji izjavila da ju je suprug pretukao u stanu u kojem žive.

 

Policija je odmah reagovala, a Bošković je, kako saznajemo, ubrzo pronađen i priveden u policijsku stanicu.

 

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Edited by Milosh76
Link to comment

(Blic) "ŠOKIRAN SAM, ŽENA ME JE LAŽNO PRIJAVILA" Prva izjava sportskog komentatora koga je supruga prijavila da ju je pretukao: "Razveo sam se"

Quote

Tim povodom kontaktirali smo Boškovića je nekoliko puta ponovio da je šokiran, ali je izbegavao konkretan odgovor na naša pitanja šta se desilo između njega i njegove supruge i da li je počinio delo nasilja u porodici.

- Ja sam šokiran navodima. Ja sedim u kafiću. Šokiran sam i ne znam zašto se time bavite - rekao je Bošković za "Blic".

Nakon nekoliko minuta, našu redakciju je pozvao Milan Bošković i želeo da dopuni svoju izjavu.

- U pitanju je lažna prijava za nasilje koja se nikada nije desila niti će se desiti. Večetras dete vodim na utakmicu, a dete će ona da pokupi iz iškole. Ta prijava je odmah odbačena. Ne postoji nikakav osnov, lažna je. Ja sam se inače razveo.

 

:unsure:

Link to comment

Crva nije ni bilo:

 

 

 

 

Quote

Sportski novinar Milan Bošković (46), koji je priveden zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu J. B. u stanu na Novom Beogradu, za Kurir je istakao da se pita "kako je moguće da prijava postoji".

- Ako ja večeras vodim svoje dete na utakmicu, i ako imam dobar odnos sa svojom bivšom suprugom, ne vidim kako je moguće da prijava postoji - rekao je Bošković.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...