Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi

Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bogami mene ne bi procesuirali po kratkom postupku, nego bi me doveka ucenjivali, razvlačili i etiketirali i pravili sprdnju od nekad neugodnog političkog protivnika.

A dobro dođe i kad treba da se skrene pažnja sa Vučićeve švalerke, Mitrovićevog malog i Karadžićevog burazera.

Ne da nije u istoj ravni nego se ne može porediti, ali to opet ne menja činjenicu da bismo ti ili ja i sa paketom vutre zaglavili robiju.

To je ipak više do odličnih zakona ove tzv države.

vraže mali, kokain u džepu je u istoj ravni kad nekog ubiješ automobilom, ma važi

Nemas pojma koliko je ovo tacno, samo ne onako kako ti mislis :fantom:

Kokain u dzepu ti u Srbiji po pravilu donosi znatno vecu robiju nego gazenje pesaka. I to bez nedozvoljenih uticaja na pravosudje.

A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu?

Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza...

Edited by JozoMujica

Ili da onaj ko zgazi ima kokain u džepu, pa onda pobegne sa lica mesta da se oslobodi nezgodnih dokaza...

Njega ćale (recimo vlasnik neke televizije ili tako nešto) sutradan dovede u policiju u pratnji advokata... :fantom:

Da, recimo...

A šta ako se ispostavi da zgaženi pešak ima kokain u džepu?

Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu banke

Njemu napakuju 600 kila kokaina u sefu banke

moja baba kad je to bilo rekla ko zna u koje je to svrhe. True story.

primetio sam da starije dame u određenim godinama vole da mažu ruž na obraze.

nemam objašnjenje za taj fenomen.

To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom.

Stoji primedba, neukusno poređenje. Loš izgovor mi je da sam bio pod utiskom čitanja "obožavanje Biljane"

To je ono kad lekar u anamnezi napiše za pacijenta "upadljivog izgleda i ponašanja", između redova hoće da skrene pažnju kolegi koji sledeći bude čitao da ima ludaka pred sobom.

a ima i ono kad se lekar smori da pise prostoprosirene recenice, pa samo upise 5150.

Ja ovo ne razumem

Mislim, možda je samo u pitanju senzacionalističko novinarstvo, ne shvatam kako presuda može na ovaj način da bude formulisana.

• Author

Maloletnički zatvor se dosta retko dosuđuje, ovo je tipičan "vaspitni nalog", a sud je verovatno uzeo u obzir kajanje okrivljenog maloletnika itd. Možda je presuda suviše blaga ali to ne možemo znati dok ne vidimo sve činjenice o slučaju, a svakako je veoma loše da se rasuđuje na osnovu trivijalnih emotivnih "trigera" koje moralizatorski Blic redovno plasira.

No, to je već tipično za ovaj forum: red zgražavanja nad tabloidima, red pecanja na njihove banalne udice.

Edited by Аврам Гојић