Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

čitao sam kako Tadi sada dobro zarađuje i što je još važnije može legalno da naplati.

a ne kao ono kad je bio predsednikom pa se zlopatio sa payoneerom i skrillom.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

:frust:

.

Edited by Have_Fun

svaka čast domaćine :fantom: 

svaka čast domaćine :fantom:

prebacio sam vest na odgovarajuci topik

ispostavilo se da je u pitanju drugar, ovaj sto je domacin.. sad mi javise

a ovaj sto je pokusao da ga opljacka, tacno je znao kod koga ide.. s` kim ovaj zivi i da ima kintu.. nije tek tako banuo kod njega

nakon sto je upao, poceo je da ih mlati, i njega i babu.. a onda zavrsio kako je zavrsio

edit: samo sto rts nije lepo preneo, nije on uzeo svoj pistolj, vec je u sukobu dosao do pistolja lopova

Edited by Have_Fun

u poslednje tri godine se procenat siromašnih nekako povećao sa 9% na 25% 

neviđeno socijalno raslojavanje je uzrokovalo tenzije i iskreno se plašim da će na meti snajpera biti i restorani u kojima se krka za 60 € po osobi  :fantom:

jebo restorane, tamo uvek ima gde da se zalegne nego me zanima gde to objavljeno za 9 na 25 posto? statistika neke zvanicne organizacije? definicija siromasnih kao prihod manji od 8000 din mesecno? 25% je 1.7 miliona, right? 

prebacio sam vest na odgovarajuci topik

ispostavilo se da je u pitanju drugar, ovaj sto je domacin.. sad mi javise

a ovaj sto je pokusao da ga opljacka, tacno je znao kod koga ide.. s` kim ovaj zivi i da ima kintu.. nije tek tako banuo kod njega

nakon sto je upao, poceo je da ih mlati, i njega i babu.. a onda zavrsio kako je zavrsio

edit: samo sto rts nije lepo preneo, nije on uzeo svoj pistolj, vec je u sukobu dosao do pistolja lopova

Blic piše da je pokojni razbojnik - policajac?

jebo restorane, tamo uvek ima gde da se zalegne nego me zanima gde to objavljeno za 9 na 25 posto? statistika neke zvanicne organizacije? definicija siromasnih kao prihod manji od 8000 din mesecno? 25% je 1.7 miliona, right? 

pisali smo već o tome baš na ovom topiku :fantom:

pa naravno da neće

najmutaviji slojevi ovog foruma su 2011 na sav glas arlaukali kako je 9% siromašnih neizdrživa situacija i da se taj sramotni skor mora popraviti

http://www.economy.rs/vesti/18328/U-Srbiji-siromasno-9-2-odsto-gradjana.html

nakon što su ti politički geostratezi izdejstvovali promene procenat gologuzana je augmentiran na 25% 

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1690794/Svaki+%C4%8Detvrti+gra%C4%91anin+na+ivici+siroma%C5%A1tva.html

tih mudraca sada nema ni od korova jer su pod pritiskom jasnih i snažnih argumenata pobegli odavde :fantom:

Edited by Hella

Danas, tj juče u Košutnjaku,  klinac 5-6 god, dotrčava do grupe drugara i viče - Hajde da se igramo siromašnih ljudi. Pa maiku vam vašu :lolol: Kao se to igra

Daju otkaz jedan drugome?

Tako nešto. Gde su oni mogli uopšte da vide siromašne ljude osim kad im kucaju na prozor automobila..Verovatno ne idu u obična obdaništa, sa siromašnom decom

kako je to u nase vrijeme bilo lako i zabavno. izdvojimo jednog kojem ne mozemo izgovoriti posteno ime a postoji sumnja da mu je deda bio ustasa. stavimo ga pred tarabu i kao streljamo ga. naravno o igri je rijec. kao ono...ajde alojze, onda jedan procita kao proglas i tratatatatatatatat i on kao padne...a ne ovo izivljavati se nad sirotinjom

kako si se igrao, jos si super ispao.