Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

E ovako. Galerija Remont (zapravo kulturni centar, zapravo najozbiljniji i najiskusniji centar savremene umetnosti u Srbiji) se ZATVARA. To je nivo Akademija (tad je trebalo da izađemo na ulicu, a ništa, samo ode), ili b92 ali ok B92 je postepeno i suptilno sjeban a ovo... Ne može da ode tek tako.

Želim da vas sve pozovem da dođete na završnu izložbu 11. oktobra. Izložba je u okviru festivala Novo doba, 10 godina Matrijatršije (koja je big deal za sebe, ali Remont je Remont). No, šta god da je, Remont se zatvara, svakako će biti gužva i vrlo emotivno, moguće da ćete sresti većinu protagonista savremene umetnosti iz raznih dekada (koji su svi aktivni i neki prilično poznati tipa Uroš Đurić, Jamezdin, Rackovič i tako).

Srešćete i klince iz bendova koje kačite na domaće bendove i bukvalno ko zna koga. Biće i fanzin, neke fotke su rađene u rizoštampi, moči će i da se kupe male fotke za 200din, u šopu ima i kul malih originala recimo Gorana Stojčetovića, gomila mojih uramljenih printova i prekul preozbiljnih radova koji vise po kancelarijama (obavezno čekirajte i kancelarije, tamo ima blaga štogod, ali to nije na prodaju).

A onda stepenicama gore na izložbu, kad stignete na red. I uživancija, obavezno će da se zaglavi do ujutru, Al ne mora to, samo dođite na izložbu i budite svoji i lepi kao što jeste i aj da napravimo takvu gužvu da to kad se fotka snimi nije realno. Bilo bi uputno da mi, ko oče, šibne pm 'idem', nešto tako. Svako se računa, a i najzad šete videti da savremena umetnost nije ništa strašno. I da posle fotke zatvaranja budu puna uica ljudi, da to veče pamtimo dugo i gledamo se na televiziji. Hodite, evo, ja vas vodim.

Edited by Hermetico

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opet udareno dete na pesackom, devojcica 11 god, negde na bulevaru

Jutros na putu Novi Sad - Inđija sudar putničkog vozila i đačkog(?) busa. Ima poginulih

previse je debila na putevima

navodno poginuo je vozač putničkog vozila

Utopilo se dete u bazenu na zlatiboru, 6 god

Ovo ne staje jbt

Mi uopste vise ne zivimo, samo kupujemo vreme

1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

previse je nekaznjavanja debila na putevima

1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

navodno poginuo je vozač putničkog vozila

Blic tvrdi da je u pitanju bio napaljeni klinac i da se još ne zna konačan broj povređenih.

...Jedna osoba smrtno stradala...

...27 povređenih zbrinuto je na licu mesta, a četiri osobe zadobile su teške telesne povrede...

Desetoro ljudi je prevezeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, sedmoro u bolnicu u Sremsku Mitrovicu i dvoje za Beograd u VMA, dijagnostika je u toku. To nije konačan broj povređenih, jer su građani koji su se zatekli tu na licu mesta vozili ljude u hitnu u Bešku i Inđiju. Uskoro ćemo znati konačan broj povređenih - rekli su iz Doma zdravlja u Inđiji.

Prema informacijama do kojih je došao "Blic", mladić (18) je divljački vozio i preticao vozila, a da bi ga izbegao vozač autobusa je skrenuo.
Oba vozila su od siline udarca završila u jarku, a mladić koji je vozio putničko vozilo je poginuo. Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

blic.rs/vesti/hronika/teska-saobracajna-nesreca-na-putu-novi-sad-indjija-poznato-stanje-povredjenih-putnika/ylvm0lj

Edited by vememah

U normalnoj državi, konačno bi se obratila pažnja na sva ona divljanja kolima koja se non-stop postavljaju na raznoraznim mrežama, pogotovo što smo već imali slučajeve da su takvi napravili masovne nesreće.

Ali, pošto mi to nismo, a i to su uglavnom deca povlašćenih, očekujem da ovih nesreća bude samo još više.

9 minutes ago, Jeremija said:

U normalnoj državi, konačno bi se obratila pažnja na sva ona divljanja kolima koja se non-stop postavljaju na raznoraznim mrežama, pogotovo što smo već imali slučajeve da su takvi napravili masovne nesreće.

Ali, pošto mi to nismo, a i to su uglavnom deca povlašćenih, očekujem da ovih nesreća bude samo još više.

Ovo je kljuc.

Te nesrece sa fatalnim ishodima su vrh ledenog brega, a ledeni breg je svakodnevno divljanje kaste povlascenih i ponekog od obicnih koji se poveo za trendom.

Hoce li SNS udariti po svojima koji drogirani pijani i besni tako lete po putevima svaki dan? Naravno da ne.

• Popular Post

sreća u nesreći je da konto saobraćajnih kamikaza broji jednog kretena manje

najbolji savet u vezi sa vožnjom sam dobio  od instruktora vožnje kada sam se obučavao za a kategoriju. kada primetiš u retrovizoru auto koji non stop menja traku fokusiraš se na njega i trudiš se da ga što pre propustiš. pisao je čini mi se pbg o tim ludacima i našoj nemoći u saobraćaju, za početak treba da eliminišemo mobilni tokom vožnje i da istreniramo sebe da nas ne ometaju raznorazne poruke, notifikacije, pozivi

jeziv je broj ljudi koji blenu u telefon tokom vožnje, a vidim ih svaki dan

RTV je javio da je u pitanju srednjoškolac, objavili su i inicijale.