Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

11 minutes ago, Lezilebovich said:

Mislim da je to kenjanje po fb-u nivelisano time sto su mu klinca vec pustili iz pritvora i terete ga za nesto mnogo manje nego sto je inicijalno pisano 

To će tako da se vrti u krug. 

Budući da znam koliko su se samo profesori i na koji način plašili klinaca, uopšte me ne iznenađuje to što se ne reaguje. 

Pogotovo ne protesti. Pa jebote kad se setim frke jedne žene samo od informacije kome predaje...

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo nešto na moj račun?

Zapravo ima onih koji vrlo maliciozno to rade. Ne bih rekla da si ti među njima. Mislim ne bih o tebi pisala u trećem licu :)

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

E i da, može čovek s jednim okom da vozi auto, znam jednog, 30 godina vozio na relaciji Austrija- Bosna. Od malena nema oko 

2 hours ago, Lancia said:

Sta je bilo sa onom gadurom s Pinka, sto udari dete?

produžen joj pritvor.

9 hours ago, Lezilebovich said:

Mislim da je to kenjanje po fb-u nivelisano time sto su mu klinca vec pustili iz pritvora i terete ga za nesto mnogo manje nego sto je inicijalno pisano 

Auuu propustio sam sa su ta dva bahata kretena koji su mesecima bili u bekstvu pustili na slobodu na "Nismo majke mi i bićemo dobri..." Sad ima smisla ono njegovo sranje po FB i ekspresno brisanje. Ako su mu pustili nakit tako brzo a imali su ih za podvodjenje i svašta još nešto, ne bi me čudilo da je Pana već sad kuci pod klimom 

4 minutes ago, *edited by mod said:

Auuu propustio sam sa su ta dva bahata kretena koji su mesecima bili u bekstvu pustili na slobodu na "Nismo majke mi i bićemo dobri..." Sad ima smisla ono njegovo sranje po FB i ekspresno brisanje. Ako su mu pustili nakit tako brzo a imali su ih za podvodjenje i svašta još nešto, ne bi me čudilo da je Pana već sad kuci pod klimom 

https://n1info.rs/vesti/burleska-sa-kumicima-u-glavnoj-ulozi-sta-je-sve-cudno-u-slucaju-brace-panic/

On 27. 7. 2024. at 20:15, vememah said:

Gospode boze.Na ovom kratkom snimku se vidi da nema podkonstrukcije,visilica dinstancera.....ko je ovo radio i treba da ogovara.

Edited by Блок_64

a video sam

štednja

A i gospodin Pana pušten na slobodu ekspresno nakon što je poslao ženu sa pešačkog u bolnicu. Nema smisla da se razdvaja od sinova...

5 minutes ago, *edited by mod said:

A i gospodin Pana pušten na slobodu ekspresno nakon što je poslao ženu sa pešačkog u bolnicu. Nema smisla da se razdvaja od sinova...

Nema razloga za pritvor, piše da je priznao i onda ne postoji svrha pritvora.

ovo bi bilo super da postane trend, sve dok se ne promeni bagra u savezu i sire.

Žena sa snimka :heart::heart::heart:

• Popular Post
1 hour ago, giuseppe said:

Dovedi radikale na vlast, they say. Biće to super, they say.

Mrak mi je pao na oči od ovoga.

Mrak.

Oni nisu partija, oni su najgori ljudski ološ i stvarno ne treba stati dok poslednji ne bude u zatvoru ili u pacovskoj rupi.

Pazi ti to bahato govno, pritom je tu dete…. Sve što mislim o tome šta treba uraditi je sigurno kažnjivo po nekom osnovu.

23 hours ago, napadaj said:

Nema razloga za pritvor, piše da je priznao i onda ne postoji svrha pritvora.

Javlja mi se jedna lepa uslovna kaznica... Eventualno malo nanogicica...