Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

I koliko bi koštalo/trajalo da se testira 8 milijardi zemljana na sva živa antitela?

valjda je jednostavnije da pelcujemo sve što mrda

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne treba svi, samo oni koji spadaju u rizične grupe, ili oni koji nisu sigurni da li su i kada primili vakcine ;)

Svojevremeno, 2011 godine, medicina rada i lekarka Nemica. Sremaju nas za pecalbu u Indiji i prave "konjski koktel" za sve u tom trenutku znane bolesti i barem 3 koje ce tek biti otkrivene. 

Cuje da sam iz Srbije - aha, pa vi svi iz Istocne Evrope imate hepatitis, onda krene sa raznim slovima ko lgbtqr++. Moramo da uradimo test na virus/antitela ... Mada ga bezveze radimo, vi ste svi zarazeni. 

Rezultat test - ja negativan! Prc :)

Dvojica Nemaca pozitivna na neka slova. 

Sve u svemu dobio sam 2 konjske boce u razmaku od 3 nedeljen i "gulio" Indiju. :)

ja sam za sve, svi su rizična grupa

ko odbije, streljanje

17 minutes ago, Braća Strugacki said:

I koliko bi koštalo/trajalo da se testira 8 milijardi zemljana na sva živa antitela?

valjda je jednostavnije da pelcujemo sve što mrda

Ja sam pricao o Srbiji, morbilima i o generacijama koje se nisu vakcinisale mmr-om, vec prethodnom verzijom, a nisu odradili revakcinu.
Nisam imao ambicije da resavam probleme vakcina za 8 milijardi ljudi.

znači seci uši krpi dupe rešenje 

Ok, u pravu si. Ajmo da vakcinisemo sve ljude, svim vakcinama, sutra.

ko ne stigne sutra, streljanje

Streljanje vakcinama

Što je ovo dobro, sad možemo da kažemo da su Indijci nezahvalna stoka koja neće da radi.

edit: ima li vesti o Šrilančanima koji voze u GSPu? Zanima me da li oni imaju bar malo bolje uslove

Edited by ragasto

2 hours ago, x500 said:

Cuje da sam iz Srbije - aha, pa vi svi iz Istocne Evrope imate hepatitis, onda krene sa raznim slovima ko lgbtqr++. Moramo da uradimo test na virus/antitela ... Mada ga bezveze radimo, vi ste svi zarazeni. 

Ovde u Kanadistanu moja gospoDZa se onomad raspitivala u travelers clinic za neke egzoticne destinacije, pa kao denge groznica, hepatitis kurci-palci pa sam joj onako iz zajebancije rekao da pita i za Balkan. Navodno kod nas osim hepatitisa takodje divlja i tifus. E sad, to sto ja nikad cuo za bilo koga da ga je zakacio tifus (barem izvan partizanskih filmova), ali valjda kanadsko ministarstvo zdravlja zna bolje od mene... :rolleyes:

da im javi da ovde imamo i vaske

...i humani papiloma virus

3 hours ago, ragasto said:

edit: ima li vesti o Šrilančanima koji voze u GSPu? Zanima me da li oni imaju bar malo bolje uslove

Položaj im je takav da ne prestaju da melju telefonom dok voze i da promašuju stanice.