Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Umrla devojčica iz požara

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

O jebote :sad:

Nisam ni znao da je bila životno ugrožena.

Edited by mraki

jadna mala :(

kakav užasan dan

Cekaj, ona tinejdžerka koju su spustali sa terase? Pa zar je bila toliko povredjena?

Uh

Pri stanjima teških opekotina često dolazi i do težih infekcija ,verujem da je to u pitanju, sve u svemu užasan dan jedne užasne godine

o bre.

sent from bubamoto

Jao grozno!! U pm vise!

On 24.11.2020. at 8:20, Hamlet Strašni said:

Kako misliš zbog sporosti? Pa pritvor se produžava svaki put, a branioci ulažu žalbe na te odluke o produženju. 

mislim ovako: možda se ništa nije promenilo u pogledu razloga za pritvor od momenta kada je prvo određen pritvor, što sud navodi da konstatuje da se ništa nije promenilo i da produži pritvor, a da su neke radnje preduzete ranije, nešto se bi promenilo, pa bi branioci imali više uspeha sa tim žalbama, ili bi već sam sud ukinuo pritvor. 

i kad kažem sporost ne mislim na ekstremnu sporost nego više na "sporost" prava u smislu da stvari idu sporije nego što se zdravorazumski to očekuje, pa se ljudi pitaju zašto pritvor toliko traje. ima i jedna i druga sporost. 

Savez studenata Pravnog fakulteta u Kragujevcu daje podršku Njegovom Preosveštenstvu Episkopu budimljansko-nikšićkom Gospodinu Joanikiju Mićoviću za izbor na mesto budućeg poglavara Srpske Pravoslavne Crkve, navodi se u saopštenju ove studentske organizacije

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

#facts

12 minutes ago, levi said:

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

Iran je mala deca za nas.

Kakva smo mi kanta za svakakav sljam postali :(

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

Edited by gospa buba

6 minutes ago, gospa buba said:

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

17 minutes ago, radisa said:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

a otkud znam. neko se blamira da jede bolje, neko se blamira da mu gospodja ide na drugo zimovanje, to je teshko prosuditi. kod nas se i prost opstanak i treshko bogacenje zasnivaju na izrabljivanju drugog, tako je ustrojen sistem.