Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zato sada treba skupiti pare za dobar SUV, kupiti kucu u blizini grada, imati u kuci nesto lakog naoruzanja, magacin pun konzervirane hrane, sistem bunara i to je to. Nastava preko intrerneta, druzenje i socijalizacija u dvoristu. U grad samo kad se mora.

Fora je sto je po manjim gradovima isto ili gore, po selima anarhija i poprilicno razvijena narkomanija. Slusam roditelje cija deca krenula u skolu ove godine - bez izuzetka vrsnjacko nasilje. U Zemunu jedno dete, svastikina cerka u nekoj vracarskoj OŠ, dakle u Zemunu tucha a na Vracaru organizovano verbalno maltretiranje, dete smrsalo za mesec i po.

Ova moja krece sledeceg septembra, ja ne znam sta da radim, unapred se plasim svojih reakcija.

Zamisli..umalo da ti se desi da pocnes da preterujes :)

Ne znam kod tebe, u mom zavicaju je zajebano - ne toliko po osnovnim skolama koliko po samom gradu. Tinejdzeri, deca mafijoza, rade bukvalno sta hoce i kome hoce. Nekaznjeno.

U selima oko moravskih gradova je po glavi stanovnika vise narkomana nego u gradskim sredinama (podatak od pre desetak godina doduse). Ne bih u statistiku ubistava kod mladje populacije, tek je to horor.

Edited by Caligula

Isto je izgleda svuda. Raspojasalo se sve svuda i zivi zivot. Cujem glasine da su krenuli devizne penzionere da reketiraju. 

Smrdi sve..od glave do repa.

1 hour ago, Caligula said:

Zato sada treba skupiti pare za dobar SUV, kupiti kucu u blizini grada, imati u kuci nesto lakog naoruzanja, magacin pun konzervirane hrane, sistem bunara i to je to. Nastava preko intrerneta, druzenje i socijalizacija u dvoristu. U grad samo kad se mora.

Fora je sto je po manjim gradovima isto ili gore, po selima anarhija i poprilicno razvijena narkomanija. Slusam roditelje cija deca krenula u skolu ove godine - bez izuzetka vrsnjacko nasilje. U Zemunu jedno dete, svastikina cerka u nekoj vracarskoj OŠ, dakle u Zemunu tucha a na Vracaru organizovano verbalno maltretiranje, dete smrsalo za mesec i po.

Ova moja krece sledeceg septembra, ja ne znam sta da radim, unapred se plasim svojih reakcija.

bold jedan, oces kurac, zagadilo sve pesticidima. nema tog filtera i te hemije sto ce da dovede u stanje upotrebljivosti vodu.

bold dva, pisaces samo vise na forumu.

Ovamo kod nas barem narkomana nikada nije manjkalo.:dry:

Tako je neki lik, pre par godina, momku moje sestre digao novcanik u kaficu. Ovaj ga primeti, izvede napolje i krene da ga lema. Zamalo nije zavrsio u zatvoru. Vise prava imaju delikventi od obicnog sveta. Kao kada sam radio u lokalnom marketu i imao problema sa maloletnicima koji kradu sta stignu (ordinirali su po celom gradu).

3 hours ago, ToniAdams said:

bold dva, pisaces samo vise na forumu.

... mozda iz mardelja ako imaju WiFi, zapisi iz mrtvog doma

burgiju?!?

Turpija - burgija

Potato - potejto

14 hours ago, ToniAdams said:

bold jedan, oces kurac, zagadilo sve pesticidima. nema tog filtera i te hemije sto ce da dovede u stanje upotrebljivosti vodu.

A moderne tehnologije?

A trziste?

A odrzivi razvoj?

A odgovorne vlade?

:laugh::cry:

5 hours ago, Host said:

Poslace ti Toni burgiju u vekni kad pocnes da mu nedostajes. 

Turpiju u lebac.

I smirglu u toalet papiru... :fantom:

ispeci ce mu orasnice sa ljuskama od oraha.

Toni makar ima dushu :fantom: a vas sarkazam je odraz slabosti