WTF Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pa u NY se tek ocekuje sutra popodne, te evakuacije i opsadno stanje se objavljuje bar 1 dan unapred, nece valjda 2-3 sata pre nego sto uragan udari. U NC su efekti poceli da se osecaju jos u petak oko podneva, a za juzni deo NC obale je od jutros prakticno sve gotovo. Za mene bi najbolja fora bila da ih Sandy zajebe i uopste ne skrene na levo, nego samo da nastavi ovako na severoistok i eventualno malo potkaci Newfounland
Њујоркер Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Jasta, ocekuje se sutra navece, a panaroidna stoka vec sasekla sabvej i buseve. Na pos'o cu taksijem, i to ako budem imao srece da uvatim ijedan...Idijoti.
Gandalf Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Javni transport sutra nece raditi u DCu, NYu i Filadelfiji. Ovde sutra nista nece raditi - drzavne institucije, univerziteti, sve je zakljucano. u prodavnicama su pokupovali svu vodu, sve police prazne. :D Edited October 29, 2012 by Gandalf
Tale Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Nije smešno, ali nije moglo da me ne asocira da Sandy želi da je sad u Texasu:
braca Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Dekadencija zapadne civilizacije, dosli smo do (pokusaja) preventive i zastite svega i svacega. Uljuljkani u svoju komfornu svakodnevnicu, zamisljamo da je moguce voditi ratove bez zrtava, imati globalno selo i istovemeno spreciti putovanje virusa, izbeci prirodne nepogode...
Aće Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 http://www.wunderground.com/wundermap/?lat=34.96117&lon=-73.73822&zoom=5&type=hybrid&units=english&rad=0&sat=1&sat.num=8&sat.spd=25&sat.opa=85&sat.gtt1=108&sat.gtt2=108&sat.type=IR4&stormreports=0&svr=0&pix=0&cams=0&tor=0&riv=0&wxsn=0&ski=0&tfk=0&mm=0&ndfd=0&fire=0&firewfas=0&pep=0&extremes=0&nycevac=0&hurrevac=0&dir=0&hur=0
SNARC Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Sta je sa predsednikom sveta..gde ce on da se evakuise..hoce li se vratiti u maticu ?
Аврам Гојић Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 (edited) Dekadencija zapadne civilizacije, dosli smo do (pokusaja) preventive i zastite svega i svacega. Uljuljkani u svoju komfornu svakodnevnicu, zamisljamo da je moguce voditi ratove bez zrtava, imati globalno selo i istovemeno spreciti putovanje virusa, izbeci prirodne nepogode...to to, samo brani Njujork od srBova Njujorcana sta oni znaju, oni samo zive u Njujorku. Edited October 29, 2012 by Marko M. Dabovic
pacey defender Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 http://www.nytimes.com/interactive/2012/10/28/nyregion/nyt-webcam.html Hurricane Sandy: View From Above FROM THE TIMES BUILDING: MONDAY, OCT. 29 7:44 AM ET
Roger Sanchez Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 najbolji je kem na Gospodži Slobodi.Bome pufa!
braca Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 to to, samo brani Njujork od srBova Njujorcana sta oni znaju, oni samo zive u Njujorku.meni nije jasno sta si hteo da kazesruku na srce, nije mi sad bas sasvim jasno ni sta sam ja hteo da kazemmatori namcor koji dobacuje iz coska kako je nekad bilo bolje, nisu nas (toliko) plasili olujama, zarazenim pilicima, ludim kravama... sta bi sa onim vakcinama?
Аврам Гојић Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 aaaa sori ja mislio da si sarkastican sta se cuje kad vasa padne u vodu? "glup".
braca Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 nema frke, sam sam kriv kad mi je sarkasticno dzangrizalo postalo™
porucnik vasic Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Javni transport sutra nece raditi u DCu, NYu i Filadelfiji. Ovde sutra nista nece raditi - drzavne institucije, univerziteti, sve je zakljucano.u prodavnicama su pokupovali svu vodu, sve police prazne. :DНароде, имајте малко водеза резерву, нешто конзерви. Ко је био у је био у једном од тих урагана зна да то уопште није за спрдњу, и да такву диљу природу у Јевропи ми нисмо имали. Држите се, и јавите ако шта треба да се помогне.
Recommended Posts