gospa buba Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 a sad sam pricala s tipom koji vodi jedan drugi lab gde cu isto aplicirati, koji je nakon razgovora rekao: hm, ja sam u komisiji i za prvi lab, mozda mozemo da organizujemo zajednicki intervju za obe pozicije? ekeke. znash shta zeno, ti sad ovo ima da razbijesh! ja ne vidim drugi ishod -_- Link to comment
betty Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 ubicu se ako mi i ovo propadne Link to comment
gospa buba Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 well, necesh, nemash uslova ^_^ Link to comment
Indy Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 ubicu se ako mi i ovo propadne Ne... bwe. Rekao sam ti. Napravis blog i twitujes o tome. I monetizujes. Si gledala Birdmana, mozda? E, tako se to radi. Link to comment
gospa buba Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 jel moze to da se... to, monetizuje? mislim, negde mi je jasno da moze, samo odbijam da se sazivim sa nekim nivoima tehnologije (valjda na istom nivou na kom odbijam da imam net na telefonu ) Link to comment
Indy Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Sve moze da se monetizuje ako napravis da bude viralno. Tako npr ako ne mozes da nadjes poso sa phdem, odstampas isti u obliku smokvinog lista, pokrijes sramotu s tim (ostalo pixelizujes) i tako protrcis centrom grada (u idealnom slucaju Times Squarea). Na Youtubeu ofkors.Ili npr gadjas rektora cipelom na konferenciji za stampu. Ti radovi. :D Link to comment
topuzina Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 ju ovde se baš razvila neka priča žao mi je što prekidam, samo htedoh da javim da je na kraju norveške balade zadrti profesor odlučio "kad ne možeš da ih pobediš pridruži im se" ;) E i neka ste ga tihavodabregizronile. huzzah! moj vocap, prijavila sam se na jedan drugi postdoc i javili mi juce da dodjem na intervju, krajem meseca. ima nade, bar do kraja meseca :D Evo, ja ti ovde držim i ručne i nožne prste prekrštene. A ajte i vi meni. Valja se. ^_^ Link to comment
gospa buba Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Sve moze da se monetizuje ako napravis da bude viralno. Tako npr ako ne mozes da nadjes poso sa phdem, odstampas isti u obliku smokvinog lista, pokrijes sramotu s tim (ostalo pixelizujes) i tako protrcis centrom grada (u idealnom slucaju Times Squarea). Na Youtubeu ofkors.Ili npr gadjas rektora cipelom na konferenciji za stampu. Ti radovi. :D kapiram. ja sam htela da svoj finalini izbor u zvanje (i besmislene personalne peripetije koje ga prate) obelezim javnim heklanjem sharene vune na nauchnom vecu, al sad vishe nisam toliko sigurna da ne bi bilo vishe shtete nego koristi ^_^ zadjabe stejtment Evo, ja ti ovde držim i ručne i nožne prste prekrštene. A ajte i vi meni. Valja se. ^_^ neshto od toga sigurno i boli Link to comment
Notorious Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 ubicu se ako mi i ovo propadne Ne bi trebalo da propadne pošto tačno znaš gde si (mogla bih da se kladim na svoj utisak). kapiram. ja sam htela da svoj finalini izbor u zvanje (i besmislene personalne peripetije koje ga prate) obelezim javnim heklanjem sharene vune na nauchnom vecu, al sad vishe nisam toliko sigurna da ne bi bilo vishe shtete nego koristi ^_^ zadjabe stejtment neshto od toga sigurno i boli Imala sam nešto drugačije, premda ne manje inovativne ili koloritnopitoreskne ideje, alialiali ipak nemoj ukoliko očekuješ minimum prepoznavanja. Link to comment
Dr Arslanagić Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 izašao je izvesni časopis vol. 2/2011 sa mojim člankom u njemu... ja skroz zaboravio na to Link to comment
MancMellow Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 e a i približava se momenat kad ću konačno moći da napišem ono o onome što smo ono pričali ^_^ Link to comment
Amelija Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Evo, ja ti ovde držim i ručne i nožne prste prekrštene. A ajte i vi meni. Valja se. ^_^ držimo svi svima ^_^ tj meni zasad ne treba, ali kad mi bude trebalo setite me se ;-) Link to comment
gospa buba Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ne bi trebalo da propadne pošto tačno znaš gde si (mogla bih da se kladim na svoj utisak). Imala sam nešto drugačije, premda ne manje inovativne ili koloritnopitoreskne ideje, alialiali ipak nemoj ukoliko očekuješ minimum prepoznavanja. svesna sam u potpunosti. bolje savetnik doveka, nego interesantna 2 sata ^_^ izašao je izvesni časopis vol. 2/2011 sa mojim člankom u njemu... ja skroz zaboravio na to auu, objavljujesh i u proshlosti. choveche, pa ti si chovek je zver Link to comment
Prospero Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 (edited) e a i približava se momenat kad ću konačno moći da napišem ono o onome što smo ono pričali ^_^ e, jel odštampana ona knjiga o 1sr? edit: izašao je izvesni časopis vol. 2/2011 sa mojim člankom u njemu... ja skroz zaboravio na to boli te, bar neće ući u evaluaciju. Edited February 5, 2015 by Prospero Link to comment
Recommended Posts