betty Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 mozda je do srbije, zaboravila sam na tu o tako kljucnu konfundirajucu varijablu. Link to comment
gospa buba Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 mozda je do srbije, zaboravila sam na tu o tako kljucnu konfundirajucu varijablu.ne znam, ali se rado zapanjim ^_^ Link to comment
Prospero Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Ili bar imati neku tezgicu u neakademskom svetu.evo ja danas 2x1 sat pomagao kumu koji je saobracajni inzenjer da izbroji saobracaj na jednoj raskrsnici. Sedis, brojis, upisujes gde treba. Naravno, kuci me ceka 1 paper i vec produzeni rok isporuke. ^_^ Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Link to comment
lostfanforever Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) evo ja danas 2x1 sat pomagao kumu koji je saobracajni inzenjer da izbroji saobracaj na jednoj raskrsnici. Sedis, brojis, upisujes gde treba.a jesu shegrti tih sto broje saobracaj na raskrsnici oni sto broje putnike u autobusima?lepo se secam iz detinjstva, po dvoje sede kod svakih vrata i upisuju najgore je kad uleti buljuk dece iz skole pa ih ne mozes posteno ni razbrojiti. Edited April 24, 2013 by lostfanforever Link to comment
MayDay Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Jeste to privilegija što se tiče akademije da nema proseravanja u razgovorima. Nema ispraznih razgovora kod gikova i nema pričanja bez utemeljenosti sadržaja na činjenicama.I ja volim moje štrebose mnogo! Ali mi prija i real life društvo. Baš, baš.Kad budem morala da odlučujem o svojoj sudbini, videću šta ću, ali sada gledam da nekako doprinesem REKOM-u dok još uvek studiram. Link to comment
fonTelefon Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Ej, psihologe, kad si ovde, reci da li je ovo nesto pogresno protumaceno (kako se meni cini). Posto na sr/hr netu govore da ta nova psiho-biblija (americka) smatra "opozicioni stav" disorderom, medjutim nigde na engleskom ne mogu da nadjem istu tvrdnju.Primer 1Primer 2Jako sam zainteresovan posto sam ubedjen da i sam patim od ODD (Oppositional Defiant Disorder). Namcor? Link to comment
Prospero Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 a jesu shegrti tih sto broje saobracaj na raskrsnici oni sto broje putnike u autobusima?lepo se secam iz detinjstva, po dvoje sede kod svakih vrata i upisuju najgore je kad uleti buljuk dece iz skole pa ih ne mozes posteno ni razbrojiti.najšegrtiji su oni japanci što motkama uteruju ljude u metro. Link to comment
Dr Arslanagić Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 produzeni rok isporuke. Link to comment
MayDay Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 geez, sutra mi dolazi na faks jedan od mojih akademskih otaca da drzi seminar.on mi pisao preporuku za phd, usracu se straha jer ja sam mu nekakvo cedo. Link to comment
mei Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 danas je jedan dobar senior PhD student, kolega i prijatelj sa prethodnog eksperimenta napustio grad skolu i resio da se posveti necem skroz skroz drugacijem, i rizicnom. zavrsice PhD part-time jednog dana ako bude imao vremena...da ukljucim ovo u svoju pricu sutra ujutru . Link to comment
Indy Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ono, to nije bez rizika (samoubistvo). Link to comment
Indy Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Bice ipak pre da je neki biznis (startup...) Dobro je to, ko ima smisla za te stvari. Link to comment
Recommended Posts