gospa buba Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 bilo je pitanje trenutka.znachi rumunski scenario ipak, bedne pare, malo projekata i mnogo krokodila. mozemo mi to sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 Pišaj po sirotinji! ... Shiit has hit the fan...
vememah Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 2 hours ago, gospa buba said: bilo je pitanje trenutka. Za uspeh na izborima izbora optimalno je da (skoro) svi zavise od volje jednog čoveka. Ovo je još jedan korak u tom smeru. Nagrađivanje podobnih, a lomljenje kičme onima koji je pokazuju ili bi se mogli usuditi da je pod nekim okolnostima pokažu na svim frontovima.
gospa buba Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 pa nece me tako.podstaci da glasam za njega obraca mi se nekako jz rutine i navike. a to bash ne voim sent from bubamoto
gospa buba Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 план рада за следећу годину, на располагању 40 карактера текста по истраживачу.
Indy Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Akademski spam... o mindfulnessu. Ubiše zadnjih dana
Frank Pembleton Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 E jel ima nekih časopisa o prirodnim naukama ono popularnih...Imam neku rodbina pa deca vole nauku, a vole da čitaju nisu im "zalepljeni" mobilni za ruku.Lepo bi bilo da imaju nešto... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 elementi.mislim da izlaze 4x godishnje.sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Hvala. Mislim da sam video u nekoj trafici zavučeno... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 ako ne nadjesh nigde javi mozda mogu da iskukam neki broj od jednog eminentnog struchnjaka koji dobija a ko zna dal chita sent from bubamoto
gospa buba Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 osim shto je [emoji38]olol:ko da je pojeftinilo malo sad je igranka na open aksesu, tipa 2000 dolara da se otkupish iz ropstva, pa tako svaki put :unusre:sent from bubamoto
gospa buba Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 znam. zamishljam kako mi u nastupu antiglobalizacije i ekologije vrednuju iskljuchivo open akses a ne daju dinara za to sent from bubamoto
Recommended Posts