April 4, 20187 yr čitam biografije kandidata za novog rektora i plačem od smeha dopis koji je dekan jednog fakulteta poslao za jednog od kandidata počinje sa "poštovani gospodine Rektore profesore" malo mi bezveze da opanjkavam šta su kandidati pisali u svojim biografjama i programima, samo se smejem i sablažnjavam ko ceca bojković
April 5, 20187 yr miloš nedeljković, mašinski aleksandar lipkovski, matematički ivanka popović, TMF poglej, dosta je zabavno pogotovo ova dvojica
April 5, 20187 yr On 5. 4. 2018. at 18:15, beyoncé said: miloš nedeljković, mašinski aleksandar lipkovski, matematički ivanka popović, TMF poglej, dosta je zabavno pogotovo ova dvojica zbog ovog posta sam otisao na internet prezentaciju masinskog fakulteta i jako me je sramota, iako nisam clan vec ihahahaj
April 8, 20187 yr On 5. 4. 2018. at 21:13, gospa buba said: aaa to tebe muchi. nachi da ne daju 5% budzeta na promociju Bože ne znam kako ovo da pitam, ali ajde neko ko je na UBG da mi kaže ime onog studenta koji je otišao na doktorske u CERN a nije bio ni diplomirao sa fizičke hemije. bio je na jutjubu kod M. Marića u golom životu.. može i u PM ako vam je blam da ga pominjete ovako javno.
April 15, 20186 yr nisam znala gde sa ovom vešću, pa rek'o, ajd' ovde ću... http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/danas-je-vaznije-nego-ikad-voditi-bitke-na-pravoj-strani/ dakle, srdja popovic izabran od studenata, za rektora najstarijeg skotskog univerziteta?!? je l' to obicaj generalno, ili su ovi skoti narocito ekscentricni? meni sve to lici na neku lakrdiju, generalno, sve sa njim u vezi i jeste lakrdija, al' ovo mi je ipak previse
April 15, 20186 yr Rektor kod njih nije isto što i rektor kod nas, sa vikipedije: Quote The role of the rector is considered by many students to be integral to their ability to shape the universities' agenda, and one of the main functions of the rector is to represent the interests of the student body. To some extent the office of rector has evolved into more of a figurehead role, with a significant number of celebrities and personalities elected as rectors
April 15, 20186 yr On 15. 4. 2018. at 20:39, nezvanova said: nisam znala gde sa ovom vešću, pa rek'o, ajd' ovde ću... http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/portalnews/danas-je-vaznije-nego-ikad-voditi-bitke-na-pravoj-strani/ dakle, srdja popovic izabran od studenata, za rektora najstarijeg skotskog univerziteta?!? je l' to obicaj generalno, ili su ovi skoti narocito ekscentricni? meni sve to lici na neku lakrdiju, generalno, sve sa njim u vezi i jeste lakrdija, al' ovo mi je ipak previse Rektor srp. = Vice Chancellor eng. Otprilike.
April 15, 20186 yr On 8. 4. 2018. at 11:24, MilenaS said: Bože ne znam kako ovo da pitam, ali ajde neko ko je na UBG da mi kaže ime onog studenta koji je otišao na doktorske u CERN a nije bio ni diplomirao sa fizičke hemije. bio je na jutjubu kod M. Marića u golom životu.. može i u PM ako vam je blam da ga pominjete ovako javno. stefan vlajkovic