Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

auu. traze mi za odbranu doktorata da prilozim master diplomu. gospode boze, ko ce to sad naci. ono, ozbiljno mi je frka da necu uspeti. 

kako to mislish? :unsure:

(btw. reizabrala sam se u visheg. za chast sluzim kishjelo grozdje ^_^)

Edited by gospa buba

čestitke bubo!

moj kolega danas izabran u vns, iz 3. pokušaja (pokušao 1. put posle cca 2,5 godine u ns zvanju, oladili ga, pa se zaleteo odmah potom, pa ga oladili i 2. put i rekli "čekaj red :mad:")

auu. traze mi za odbranu doktorata da prilozim master diplomu. gospode boze, ko ce to sad naci. ono, ozbiljno mi je frka da necu uspeti. 

Ti to ne držiš uramljeno na zidu :fantom:

a, vidis, mozda je na zidu!! 

ma ono, selili smo se, u nekoj kutiji jeste, jebem li ga. ili futroli. ili u laptop-torbi koju sam dobila prilikom masteriranja. mozda je u sumi? 

čestitke bubo!

moj kolega danas izabran u vns, iz 3. pokušaja (pokušao 1. put posle cca 2,5 godine u ns zvanju, oladili ga, pa se zaleteo odmah potom, pa ga oladili i 2. put i rekli "čekaj red :mad:")

aaa, secam se te priche. nachi uspeo, konachno :D

a, vidis, mozda je na zidu!! 

ma ono, selili smo se, u nekoj kutiji jeste, jebem li ga. ili futroli. ili u laptop-torbi koju sam dobila prilikom masteriranja. mozda je u sumi? 

ono, da znash, sad da mi trazish to, ne bih ni ja umela da nadjem iz cuga ^_^

(btw. reizabrala sam se u visheg. za chast sluzim kishjelo grozdje ^_^)

Ave, bubo, pozdravljaju te oni (ja u raznim iteracijama) sa izveštajem na uvidu javnosti.

Baš onako leeep osećaj kad znaš da ispunjavanje formalnih kriterijuma nije nikakva garancija. 

Ave, bubo, pozdravljaju te oni (ja u raznim iteracijama) sa izveštajem na uvidu javnosti.

Baš onako leeep osećaj kad znaš da ispunjavanje formalnih kriterijuma nije nikakva garancija. 

naravno, nishta nije garancija. da sam podnela, proshla bih u savetnika bez koske, takvo je bilo raspolozenje vlasti. a da jesam (podnela), zamnom bi stigla bar 2 hejterska dopisa, potpisana od strane supruga mojih dichnih kolega, koje su se u svom izmashtanom svetu mnogo vishe muchile i imaju ozbiljne profesionalne traume zbog toga, i njihovih prijatelja koju su u svom zivotnom delu objavili 8 (osam) radova, rasprava bi trajala 2 sata, radili oshtri nokti i hemijske, bilo bi krvi i perja, sve zato shto sam zastrashujuce popularna ^_^ (a pri tome sam realno kompletna boranija, nikakav spektakl, al baksuz za sve pare :lolol:)

ovako, u suzama su me reizabrali, iskreno zaleci shto ipak nisam trazila vishe <_<

Edited by gospa buba

naravno, nishta nije garancija. da sam podnela danas, proshla bih u savetnika bez koske, takvo je bilo raspolozenje vlasti. a da jesam (podnela danas), zamnom bi stigla bar 2 hejterska dopisa, potpisana od strane supruga mojih dichnih kolega, koje su se u svom izmashtanom svetu mnogo vishe muchile i imaju ozbiljne profesionalne traume zbog toga, i njihovih prijatelja koju su u svom zivotnom delu objavili 8 (osam) radova, rasprava bi trajala 2 sata, radili oshtri nokti i hemijske, bilo bi krvi i perja, sve zato shto sam zastrashujuce popularna ^_^

ovako, u suzama su me reizabrali, iskreno zaleci shto ipak nisam trazila vishe <_<

Gledaj da na vreme autorizuješ ovaj post, pošto sam u ozbiljnom iskušenju da ga kopiram, potpišem i plasiram kao svoj.

Čekam pritužbe na propuštene dvotačke ili tačkezapete pri navođenju referenci od onih koji nemaju ni jedan jedini rad u časopisima međunarodnog ranga na kome su prvi ili bar drugi autor, citiranost da ne pominjem. Tek da uspore proces i nahrane se. Namerno i nenamerno (samim postojanjem) trpam prst u oko nekim ljudima, vreme im je da to naplate ako budu mogli. 

Edited by Notorious

nego, smešnjikavo mi je kad pričaš s nekim konferencijskim drugarima o tome šta ko trenutno radi itd pa ti dođe članak na rezenciju i znaš tačno ko je autor iako ne bi trebalo* :D

ili kad izrecenziraš nešto, pa onda neko na fejsbuku napiše "aaa ojadili me, napisali mi to to i to jeboimjasve" a ono to bio ti :lolol: + provališ ko je bio autor

*već dugo vremena nisam sigurna da li je to najbolji koncept, kapiram foru ali opet šta ga znam, često je dosta lako pogoditi čak i potpuno bez ovih parametara goreopisanih

nego, smešnjikavo mi je kad pričaš s nekim konferencijskim drugarima o tome šta ko trenutno radi itd pa ti dođe članak na rezenciju i znaš tačno ko je autor iako ne bi trebalo* :D

ili kad izrecenziraš nešto, pa onda neko na fejsbuku napiše "aaa ojadili me, napisali mi to to i to jeboimjasve" a ono to bio ti :lolol: + provališ ko je bio autor

*već dugo vremena nisam sigurna da li je to najbolji koncept, kapiram foru ali opet šta ga znam, često je dosta lako pogoditi čak i potpuno bez ovih parametara goreopisanih

pazi koju sam super foru chula pre neki dan na 1 tribini. ako hocesh da izbegnesh najjache referi zveri, pojavi koju obradjujesh dash novo ime, koje lichi a nije, ili ni ne lichi, nekako tako da navedesh editora da ne shalje rad opasnim igrachima, nego boraniji, ili likovima koje sama predlozish, jer ne ne moze da te poveze sa odgovarajucom oblashcu. i onda ti, uz izvesnu dozu srece, boranija pusti neshto shto ti ne bi pustio zver iz oblasti :lolol:

tom prigodom sam saznala i da postoje lazne citatne baze :o