Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

:lol:

ali stvarno, kolicina naucnog spama koji dobijam je neverovatna. otprilike 10% sadrzaja inboxa je zbilja vezano za posao. 

ma naravno, mislim da je i meni dolazilo neshto za hranu, ali mene najvishe progone tehnolozi tekstila (!), odasvud, ukljuchujuci i profesora ding donga sa univerziteta i zen shenu.

pri chemu, ne znam kojom putanjom se uopshte korelishem sa tekstilom :lolol:

ovaj deo najvishe volim. po cenu da moram da prisustvujem :D

bash htedoh da kazem sachekaj notorijusovu, nju su zvali u privredu i privatizaciju, a navodno nit jede nit mirishe ^_^

ti si i jela i mirisala sigurno do sada vec! :D

U sve se ja razumem, i više od toga, al' mi skromnost ne dopušta da pričam o tome. Zapravo sam mag za Споразумно финансијско реструктурирање привредних друштава као један од приступа решавању дужничко поверилачних односа  -_- ma šta to značilo. Prijavila sam da se radi o grešci pa oni nek' vide s kim su me zamenili. 

ha, naucni spam. ima jedan madjar gabor fekete koji meni (i ostalim cesticarima) nekoliko puta godisnje salje dokaze kako kvantna mehanika ne valja. nakon otkrica higs bosona je krenuo da objasnjava kako to nije higs nego su to sve atomi ksenona u kolajderu. sad mi je zao sto sam izbrisala sve njegove mejlove, bilo je tu svakojakog materijala, ali je vizuelno tesko za citanje, paragrafi su mu u raznim bojama od kojih zaboli glava na prvi pogled...

Edited by mei

ma naravno, mislim da je i meni dolazilo neshto za hranu, ali mene najvishe progone tehnolozi tekstila (!), odasvud, ukljuchujuci i profesora ding donga sa univerziteta i zen shenu.

pri chemu, ne znam kojom putanjom se uopshte korelishem sa tekstilom :lolol:

Pa jel se meni u bunilu snilo ili ti štrikaš? Ako štrikaš, nema dileme. ^_^

ha, naucni spam. ima jedan madjar gabor fekete koji meni (i ostalim cesticarima) nekoliko puta godisnje salje dokaze kako kvantna mehanika ne valja. nakon otkrica higs bosona je krenuo da objasnjava kako to nije higs nego su to sve atomi ksenona u kolajderu. sad mi je zao sto sam izbrisala sve njegove mejlove, bilo je tu svakojakog materijala, ali je vizuelno tesko za citanje, paragrafi su mu u raznim bojama od kojih zaboli glava na prvi pogled...

Misliš ovako?

Edited by hazard

Misliš ovako?

dada, to su prave mushke prezentacije.

obavezno plava pozadina, zuta slova, bold i italik istovremeno, a ako hoce neshto bash da naglasi, onda crveno. i samo shtrika, a tebi mozak raskuvan -_-

Misliš ovako?

:D skoro tako nekako

ili ovako?  :wicked:

cernAtlasHiggsComic.jpg?t=1341773154925

hahahaha, dobar. ali to je nasa fabiola  :wub:  :blush:

ja to sve ekspresno obrišem il pošaljem u đubre, ni ne pogledam tačno od koga je i koje je boje :blush:

sad ekpresno brisem skoro sve, cak i uopstene mejlove univerziteta (posto nas bombarduju 2 puta dnevno sa vestima). spam filter je ukapirao, pa pola univerzitetiskih mejlova sad ide pravo u spam  :whistle: .

bash htedoh da kazem sachekaj notorijusovu, nju su zvali u privredu i privatizaciju, a navodno nit jede nit mirishe ^_^

Evo me i u građevinskoj regulativi, čisto da se pohvalim. Još su mi i reminder poslali. 

:paranoja mod on:  Mene neko zeza :huh:  :paranoja mod off:

Masters Conference - A Regional* & International Legal Perspective On CRITICAL Contractual/Legal Issues That Arise On Real Estate & Construction Projects

(Based On FIDIC & Other Contracts)  

Za slučaj da nekoga zanima: 

http://prime.nazwa.pl/MC/Belgrade%202015.pdf