Jump to content
IGNORED

Foto kutak - Vican Vicanovic in memoriam


Topola

Recommended Posts

Zapanjen sam kombinacijom krsta i petokrake, a ponajviše činjenicom da se to koristilo od Bosne i Hrvatske...sahranapartizana.jpg...pa sve do Srbije, ne samo za partizane, već i za sovjetske vojnike poginule u oslobađanju Beograda. Evo recimo jednog od takvih grobova u Kneza Miloša.grobovisovjetaknezamilo.jpgNe samo da se krstovi i zvezde kombinuju, na opšti užas križarskih krstaša, već vidimo i terorisanu omladinu kako odaje poštu i uređuje grobove tirana.

Link to comment

Zanimljivo je videti ko su bili protivnici partizana i kako su prolazili u predratnoj Jugoslaviji. Na priloženoj fotografiji možemo videti promovisanje ustaša u kraljevini Jugoslaviji. Neko će možda reći da je ovo bila "samo" ustaška geruzija, ali svakako je indikativno da su dobijali počasti od strane predratne države - znači li to da je kraljevina pripremala potonje pokolje Srba? Samo naglas nabacujem poneku misao, uvek se može nešto interesantno izroditi...dscf4043j.jpg

Link to comment

otvara se namenski topic za kačenje fotografija kojima forumaši žele da poruče nešto, pojasne stav ili zadobiju poen u forumskoj bici za ispravan stav, ili jednostavno samo žele da podele nešto sa nama.

Edited by buffalo bill
Link to comment
  • 4 weeks later...

'Jadno dete' na slici ima 13 godina i maloletni je vladar. Njegova vrsnjakinja i baka starmalo odevenog deckica, kao princeza, u to doba izgleda ovako:princess-elizabeth.jpgDakle, isti rukopis u protokolarnim prilikama.Kraljevske kuce koje su imale 'nenormalan' odnos prema sopstvenoj deci pre vise od 70 godina su ih oblacile ovako:knez-pavle-i-kneginja-olga-sa-cerkom-jelisavetom-i-sinovima-aleksandrom-i-nikolo-1349652197-216713.jpgStavljajte u kontekst vremena i elementarnog poznavanja protokola™ ovakve stvari, inace sledeci put rade gumice i warnovi zbog ucitavanja i nakaradno nabazdarene pedagometrije™.

Edited by Yoda
Link to comment

Jadna deca koju oblace u klovnovsku odecu i vaspitavaju ih tako da veruju da se u visevekovnoj sukcesiji planiranih orgazama i oplodjavanja (ponekad je dovoljno, doduse, i izbaciti prethodnike kroz prozor, prethodno ih zaklavsi sakrivene u plakaru) moze stvoriti covek koji je po pravu rodjenja bolji od drugih. Eto lupi i meni warn, pa da idem na 100 posto, mozda je i vreme.

Edited by Marko M. Dabovic
Link to comment

pa ne znam, jel tebi ova moderatorska intervencija deluje normalno za jedan diskusioni forum? koje je pravilo foruma naruseno i da li je ovo prvi put da Yoda docira kao forumas pa kaznjava kao moderator? za mene je to natripovano ponasanje i tu cu zavrsiti pricu o ovome.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...