February 22, 20251 yr Ovo sam napisao posle NTTD: Quote Odgledao konacno No Time to Die. Angazovanje Fukunage kao scenariste i reditelja pokazao se kao odlican potez, Craigov Bond dobio velicastven kraj. Sto se mene tice, stavljam tacku na Bond fransizu. Bila je zabavna voznja, trajala je vise decenija, ali dosta je bilo. Reboot koji ce uslediti sa nekim novim Bondom bice namenjen novoj mladjoj publici. Ja sam se penzionisao kao gledalac. Odoh na Karibe da pecam.. Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme..
February 22, 20251 yr 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovo sam napisao posle NTTD: Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme.. Tako nekkao i kod mene, doduse, ne slazem se da je NTTD velicanstven kraj(taj film je u najboljem slucjau ostavio mlak utisak na mene, iskreno), niti bi me Nolan kao reziser nesto vukao(em ga licno ne volim, em su mi i Skyfall, i Spectre bili nekkao Nolanovski)..a Spectre mi se kolje sa DAD kao najgori u fransizi, btw.. Edited February 22, 20251 yr by Misko
November 26, 2025Nov 26 OK, ko se još pouzdano i nepogrešivo seća da Dolly nosi proteze?https://www.youtube.com/watch?v=oL3RnXY2FYANe dajem previše značaja Mandela efektu (osim što sam ubeđen da je Fruit Of The Loom logo imao onu korpu), ali ovo me je sjebalo i od juče ne mogu da dođem sebi.
January 15Jan 15 Ja sam nekad sa 9,10 godina koliko se secam na tadasnjem pinku/palmi pregledao sve filmove i jedno vreme se opasno lozio.Sad vidim imaju na netflixu skoro svi ali uopste ne znam koji je pogodan za desetogdisnjake.
January 15Jan 15 1 minute ago, bags said:Ja sam nekad sa 9,10 godina koliko se secam na tadasnjem pinku/palmi pregledao sve filmove i jedno vreme se opasno lozio.Sad vidim imaju na netflixu skoro svi ali uopste ne znam koji je pogodan za desetogdisnjake.Nijedan. Ali slobodno daj detetu, vidi nas kako smo dobro ispali
January 15Jan 15 Svaki! Ne slusaj ovu Boksi. Svaki decak voli James Bonda a i filmovi su intelektualno na tom nivou deteta od 10 godina.
January 15Jan 15 28 minutes ago, bags said:Ja sam nekad sa 9,10 godina koliko se secam na tadasnjem pinku/palmi pregledao sve filmove i jedno vreme se opasno lozio.Sad vidim imaju na netflixu skoro svi ali uopste ne znam koji je pogodan za desetogdisnjake.Ja se tako zajebao kad sam pustio deci da gledaju Policijsku Akademiju, a zaboravio sam šta je tu sve bilo. Morao da prekinem kad je Lansard izašao za govornicu 🤦♂️😂