Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

50 godina James Bond-a

Jedini pravi Bond 54 members have voted

1. 1. Ko je najbolji Bond?

• Sonko Neri
      58%
      31
    • Rodjer Mur
      15%
      8
    • Australijski nicim izazvan Bond
      0%
      0
    • Timoti Dalton
      7%
      4
    • Pirs Brosnan
      7%
      4
    • Ovaj novi koji nikako da mi legne(tm)
      11%
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ovo sam napisao posle NTTD:

Odgledao konacno No Time to Die. Angazovanje Fukunage kao scenariste i reditelja pokazao se kao odlican potez, Craigov Bond dobio velicastven kraj.

Sto se mene tice, stavljam tacku na Bond fransizu. Bila je zabavna voznja, trajala je vise decenija, ali dosta je bilo. Reboot koji ce uslediti sa nekim novim Bondom bice namenjen novoj mladjoj publici. Ja sam se penzionisao kao gledalac. Odoh na Karibe da pecam..

Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme..

3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ovo sam napisao posle NTTD:

Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme..

Tako nekkao i kod mene, doduse, ne slazem se da je NTTD velicanstven kraj(taj film je u najboljem slucjau ostavio mlak utisak na mene, iskreno), niti bi me Nolan kao reziser nesto vukao(em ga licno ne volim, em su mi i Skyfall, i Spectre bili nekkao Nolanovski)..a Spectre mi se kolje sa DAD kao najgori u fransizi, btw..

Edited by Misko

• 9 months later...

OK, ko se još pouzdano i nepogrešivo seća da Dolly nosi proteze?

https://www.youtube.com/watch?v=oL3RnXY2FYA

Ne dajem previše značaja Mandela efektu (osim što sam ubeđen da je Fruit Of The Loom logo imao onu korpu), ali ovo me je sjebalo i od juče ne mogu da dođem sebi.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ja sam nekad sa 9,10 godina koliko se secam na tadasnjem pinku/palmi pregledao sve filmove i jedno vreme se opasno lozio.

Sad vidim imaju na netflixu skoro svi ali uopste ne znam koji je pogodan za desetogdisnjake.

1 minute ago, bags said:

Ja sam nekad sa 9,10 godina koliko se secam na tadasnjem pinku/palmi pregledao sve filmove i jedno vreme se opasno lozio.

Sad vidim imaju na netflixu skoro svi ali uopste ne znam koji je pogodan za desetogdisnjake.

Nijedan. Ali slobodno daj detetu, vidi nas kako smo dobro ispali lol

Svaki! Ne slusaj ovu Boksi. Svaki decak voli James Bonda a i filmovi su intelektualno na tom nivou deteta od 10 godina.

Kreni od Dr. No i javi nam koji im je Bond favorit )

28 minutes ago, bags said:

Ja se tako zajebao kad sam pustio deci da gledaju Policijsku Akademiju, a zaboravio sam šta je tu sve bilo. Morao da prekinem kad je Lansard izašao za govornicu 🤦‍♂️😂

Nasao: