Jimmy Kowalski Posted February 22 Posted February 22 Ovo sam napisao posle NTTD: Quote Odgledao konacno No Time to Die. Angazovanje Fukunage kao scenariste i reditelja pokazao se kao odlican potez, Craigov Bond dobio velicastven kraj. Sto se mene tice, stavljam tacku na Bond fransizu. Bila je zabavna voznja, trajala je vise decenija, ali dosta je bilo. Reboot koji ce uslediti sa nekim novim Bondom bice namenjen novoj mladjoj publici. Ja sam se penzionisao kao gledalac. Odoh na Karibe da pecam.. Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme..
Misko Posted February 22 Posted February 22 (edited) 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ovo sam napisao posle NTTD: Ovaj potez prebacivanja na Amazon me sigurno nece vratiti sa Kariba, cak i da angazuju Nolana da rezira. Mada, krenuo je on u svoju odiseju, tako da od toga verovatno nema nista u dogledno vreme.. Tako nekkao i kod mene, doduse, ne slazem se da je NTTD velicanstven kraj(taj film je u najboljem slucjau ostavio mlak utisak na mene, iskreno), niti bi me Nolan kao reziser nesto vukao(em ga licno ne volim, em su mi i Skyfall, i Spectre bili nekkao Nolanovski)..a Spectre mi se kolje sa DAD kao najgori u fransizi, btw.. Edited February 22 by Misko
Recommended Posts