rajka Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 (edited) Potreban je jedan veliki klijent!pa on zna kome treba, dakle to je resio. zato i pitam...edit: iako cenim pokusaj duhovitosti, haha! Edited October 4, 2012 by rajka
Shan Jan Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 :lolol:Vidis ni to ti nije losa ideja... samo da jos nekom preotmem klijenta, sta je to jedan telekom :P Jbg, ja bih radije da se neko drugi lakta i znoji a ja da budem tupavi bezbrizni radnik.
Behemoth Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Nisam znao gde ovo da stavim, pa nadjoh ovu temu. http://www.puskice.org/vest/09062014/isparila-drey-korporacija Zvao sam bivseg kolegu koji je otisao da radi tamo pre par godina, kaze da je bas ovako kao sto su napisali u tekstu.
Behemoth Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 OK to su uglavnon IT strucnjaci kapiram da ce se brzo snaci, ali ono sto me najvise zanima je da li moze neko da odgovara zbog ovog? Sent from my HTC using Tapatalk
ultra plasticni Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Vidim da APR odbacio likvidaciju, nije je podneo zak.zastupnik.
Recommended Posts