gagorder Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 mi gabori imamo prijatelje među muškarcima. bez problema. -_-
ordi Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) @ gagorder+1 :) Edited September 25, 2012 by orderka
jolanda.kirschner Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) zato i jeste na metafizici.Pa da, sve sto je neozbiljno se stavlja na metafiziku. Slucajni posmatrac bi pomislio da forumasi ovde vide 'porodica' ili 'ljubav i sex' umesto 'metafizika'. Nevermind, vazno je da se pojedinci dobro zabavljaju, to povoljno utice na zdravlje, a sto se mene tice, mozete da pricate i o fudbalu na kulinarstvu sve dok 'nadlezni organi' to odobravaju. Edited September 25, 2012 by jolanda.kirschner
gagorder Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Nevermind, vazno je da se pojedinci dobro zabavljaju, to povoljno utice na zdravlje, a sto se mene tice, mozete da pricate i o fudbalu na kulinarstvu sve dok 'nadlezni organi' to odobravaju.najveća forumska zabluda je da si ti neka mlađa punoletna osoba. ustvari si učiteljica u penziji.
Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 mi gabori imamo prijatelje među muškarcima. bez problema. -_-jesu l' i oni gabori¿ i lazes masno, onako metafizitjki receno.i mi lepotice isto :Dsta zna tenk o prijateljstvu(?)Cmrlj je riba i po.
jolanda.kirschner Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 najveća forumska zabluda je da si ti neka mlađa punoletna osoba. ustvari si učiteljica u penziji. If you say so.
jolanda.kirschner Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godina, ali ne govorim jer ne posvecujem paznju onima sto pisu, vec napisanom. A to oko godina, pa govorili su mi i da sam 96' godiste, pa da sam 80' itd. Sto se mene tice, go ahead ako vas zabavlja, samo se nadam da mozemo diskutovati i o necemu drugome, a ne samo o meni.
Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 a ne samo o meni.jes vala, ajd malo da caskamo o Betty il' Larssonu, obe su zajebano interesantni maloletni igraci.
belch Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godina, ali ne govorim jer ne posvecujem paznju onima sto pisu, vec napisanom. larson zapravo ima preko 30
gagorder Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godinapa većinu bi to obradovalo.a tebi kao ne prija pažnja. missim.@ lanciaje l' ono gore bio komplement :Dnisu mi drugari gabori.a on topic: ne znam zašto je početna pretpostavka da malo nekakve seksualne tenzije isključuje postojanje iskrenog prijateljstva.
jolanda.kirschner Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) larson zapravo ima preko 30A koliko ti imas? :D@gagorder Zavisi sta definises pod 'paznjom'? Edited September 25, 2012 by jolanda.kirschner
gagorder Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 @gagorder Zavisi sta definises pod 'paznjom'?ako je ovo neka proto autoironija -
Lancia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 je l' ono gore bio komplement :Dnego sta. jos cemo mi i prijatelji da budemo.
Recommended Posts