Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mi gabori imamo prijatelje među muškarcima. bez problema. -_-

i mi lepotice isto :D

@ gagorder+1 :)

Edited by orderka

zato i jeste na metafizici.
Pa da, sve sto je neozbiljno se stavlja na metafiziku. Slucajni posmatrac bi pomislio da forumasi ovde vide 'porodica' ili 'ljubav i sex' umesto 'metafizika'. Nevermind, vazno je da se pojedinci dobro zabavljaju, to povoljno utice na zdravlje, a sto se mene tice, mozete da pricate i o fudbalu na kulinarstvu sve dok 'nadlezni organi' to odobravaju.

Edited by jolanda.kirschner

Nevermind, vazno je da se pojedinci dobro zabavljaju, to povoljno utice na zdravlje, a sto se mene tice, mozete da pricate i o fudbalu na kulinarstvu sve dok 'nadlezni organi' to odobravaju.
najveća forumska zabluda je da si ti neka mlađa punoletna osoba. ustvari si učiteljica u penziji.
mi gabori imamo prijatelje među muškarcima. bez problema. -_-
jesu l' i oni gabori¿ i lazes masno, onako metafizitjki receno.
i mi lepotice isto :D
sta zna tenk o prijateljstvu(?)Cmrlj je riba i po.
najveća forumska zabluda je da si ti neka mlađa punoletna osoba. ustvari si učiteljica u penziji.
If you say so.

sedi, jedan :D

Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godina, ali ne govorim jer ne posvecujem paznju onima sto pisu, vec napisanom. A to oko godina, pa govorili su mi i da sam 96' godiste, pa da sam 80' itd. Sto se mene tice, go ahead ako vas zabavlja, samo se nadam da mozemo diskutovati i o necemu drugome, a ne samo o meni.

a ne samo o meni.
jes vala, ajd malo da caskamo o Betty il' Larssonu, obe su zajebano interesantni maloletni igraci.
Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godina, ali ne govorim jer ne posvecujem paznju onima sto pisu, vec napisanom.
larson zapravo ima preko 30
Tako bih i ja mogla za neke na forumu da kazem da imaju <18 godina
pa većinu bi to obradovalo.a tebi kao ne prija pažnja. missim.@ lanciaje l' ono gore bio komplement :Dnisu mi drugari gabori.a on topic: ne znam zašto je početna pretpostavka da malo nekakve seksualne tenzije isključuje postojanje iskrenog prijateljstva.
larson zapravo ima preko 30
A koliko ti imas? :D@gagorder Zavisi sta definises pod 'paznjom'?

Edited by jolanda.kirschner

@gagorder Zavisi sta definises pod 'paznjom'?
ako je ovo neka proto autoironija - :thumbsup:
je l' ono gore bio komplement :D
nego sta. jos cemo mi i prijatelji da budemo.