Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne, ja sam auditor.

Edited by jolanda.kirschner

struka

Dakle, činovnik... Okej, jasno je sve onda.

Можно. Имам другарицу већ дужи низ година, и стварно се супер слажемо. Никад ништа није било међу нама. Она мени прича о момцима, ја њој о дјевојкама.Имам још пар другарица, али ту је већ оно што цмрљ рече.

Sad se setih da imam jednu bas dobru drugaricu prema kojoj ne osecam seksualne nagone. Znamo se od pre 10ak godina iz teretane a par godina posle toga smo postali bas dobri, i ostali nakon sto je dobila posao u Beogradu. Lepa je i prilicno zgodna (iako mozda malo mrsava za moj ukus) ali fazon je valjda u tome sto je mnogo fina i kulturna, pred njom skoro da uopste ne psujem, eventualno nekad kazem "sranje" ili "jebiga". Mada bi mi bilo bolje da se lozim na nju nego na kojekakve butikasice, posto ima platu od hiljadu i po ojra.

Sad se setih da imam jednu bas dobru drugaricu prema kojoj ne osecam seksualne nagone. Znamo se od pre 10ak godina iz teretane a par godina posle toga smo postali bas dobri, i ostali nakon sto je dobila posao u Beogradu. Lepa je i prilicno zgodna (iako mozda malo mrsava za moj ukus) ali fazon je valjda u tome sto je mnogo fina i kulturna, pred njom skoro da uopste ne psujem, eventualno nekad kazem "sranje" ili "jebiga". Mada bi mi bilo bolje da se lozim na nju nego na kojekakve butikasice, posto ima platu od hiljadu i po ojra.
....,ali kako, kada kazes:
imam velik nos, para nemam...
..., a pritom imas veliki nos!!? zna se sta fine i kulturne vole i cene. (...ebiga)

Edited by burazer

Znaci, zaljubljivanje i ljubav se svode na merenje dubine dzepa i fizickog izgleda? :fantom: Mislim da zato ima tako puno razvoda, a i oni sto se ne razvode zive na odstojanju.

moja nicim dokazana teorija, kaze da u musko-zenskim odnosima postoji kritican period (nesto kao u razvojnoj psihologiji) da to postane vise od prijateljstva. kada on prodje, moze da traje koliko hoces.

+1Letos sam jedva izdržao da ne skočim na Milogleda dok smo sabijali jeftino pivo u Bristolu. Sad ga ne bih ni štapom.

a pederi?a lezbejke?

+1Letos sam jedva izdržao da ne skočim na Milogleda dok smo sabijali jeftino pivo u Bristolu. Sad ga ne bih ni štapom.
ih, ne bi¿ porasce ti rep koliko lazes.interesantno je to u vezi skakanja i Milogleda, nije prvi put da cujem.

Ozbiljno ne bih, povraća mi se od njega i muka mi je od ovog foruma. Ali je dobar drugar i hoće da pozajmi pare.

Sad ga ne bih ni šapom.
+1
Sad ga ne bih ni slinavkom ni šapom.
+1
Znaci, zaljubljivanje i ljubav se svode na merenje dubine dzepa i fizickog izgleda? :fantom: Mislim da zato ima tako puno razvoda, a i oni sto se ne razvode zive na odstojanju.
brak je u velikoj meri interesna zajednica muskarca i zene a tako ce da bude i sa pederima.