Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

rekla je "uspelE"A i ja bih voleo da čujem, pošto je opštepoznato da žene imaju velikih problema da odvuku muškarce u krevet.

Edited by MancMellow

Meni to sve isto.

ja prvo odem s prijateljem u parkic da se poigramo. nakon klackanja, ljuljanja i jahanja patkica, obicno zavrsim drzeci se za shtangu, pazeci da mi guza ne iskoci iz hlacica. the rest is history.

Znatiželjna sam, kako ste uspele da odvučete muškog prijatelja u krevet?
to nije nikakav problem, jer svi vecina muskih prijatelja ionako hoce da te kara. sustina je u tome da to ne shvatis licno.
...the rest friend is history.
+1
to nije nikakav problem, jer svi vecina muskih prijatelja ionako hoce da te kara. sustina je u tome da to ne shvatis licno.
+1Ili makar drka na tebe.

garant sad zove prijatelja na kaficu.

garant sad zove prijatelja na drkicu.
+1
i ti si mi neki...samo jedna prijateljica i gotov neizdrzz ;)
Oni koji hoće nisu pravi prijatelji.Muški prijatelji muških prijatelja hoće da pokvare m-ž prijateljstvo zato što su ljubomorni. To sam osetila na svojoj koži. Samo za sebe žele druga.

dragi burekuverujem u m-z prijateljstva zato sto nemam srece u ljubavi pa me samo tako hocevremenom sam prihvatila istinui nije uopste losetvoja prima

Edited by prima

.

Edited by MancMellow

ako se uspesno okonca edipov odnosno elektrin kompleks konacan odgovor je DA. (istina)

ja verujem u erocko prijateljstvo.

Platonsko? :)