Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :D
ma naravno bre, rekoh ja već nikakav fajt, nego mi samo jeste zazvučalo malko onakoa najverovatnije zbog "nerd šonje"da je pisalo "sa tipom koji je uopšte ne privlači ali je racionalno zaključila da je tako najbolje" oma bi sve razumela i ne bi mi delovalo ni čudno ni uobraženo
Posted
ili to, ili ih drustvene norme manje ometaju da odgovaraju iskreno :naughty:
ja sam na to mislila, a on me zajebava -_-
Posted

Obrisala moderacija. Mislim, obrisala postove.

Posted
ma naravno bre, rekoh ja već nikakav fajt, nego mi samo jeste zazvučalo malko onakoa najverovatnije zbog "nerd šonje"da je pisalo "sa tipom koji je uopšte ne privlači ali je racionalno zaključila da je tako najbolje" oma bi sve razumela i ne bi mi delovalo ni čudno ni uobraženo
ok, zaboravite 'nerd shonju', nije za forumsku upotrebuglupo je bilo sto sam to napisala :)
Posted (edited)

kome treba benefit taj nije ni frendja sam nisam ja nerd šonja sa parama

Edited by nisam ja
Posted
e, nerd sonja, ja se odmah sjetim race iz mi nismo andjeliarhetip nerd sonje :D
Posted
ok, zaboravite 'nerd shonju', nije za forumsku upotrebuglupo je bilo sto sam to napisala :)
Gotovo je sad, imacemo traume iz detinjstva.
Posted
e, nerd sonja, ja se odmah sjetim race iz mi nismo andjeliarhetip nerd sonje :D
:Dal kad ovako ja napisem stvarno moze delovati da sam mozda i ljubomorna, zavidna, il nestoposto se ne znamo uzivo, a ni moj odnos s frendicom povlacim izraz
Posted

a sto su te nerd shonje drugacije od drugih? mislim po cemu su drugaciji u prijateljskom i partnerskom odnosu?

Posted
al kad ovako ja napisem stvarno moze delovati da sam mozda i ljubomorna, zavidna, il nesto
uopšte ne tako :)nego da su te neke nerd šonje (ma šta to tačno bilo :lol:) neki ultra bezveznjaci koje niko ne može da voli