Amelija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :Dma naravno bre, rekoh ja već nikakav fajt, nego mi samo jeste zazvučalo malko onakoa najverovatnije zbog "nerd šonje"da je pisalo "sa tipom koji je uopšte ne privlači ali je racionalno zaključila da je tako najbolje" oma bi sve razumela i ne bi mi delovalo ni čudno ni uobraženo
dunja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ili to, ili ih drustvene norme manje ometaju da odgovaraju iskreno ja sam na to mislila, a on me zajebava -_-
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 dobro, i ko se seksao sa drugarima/drugaricama?
MancMellow Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Obrisala moderacija. Mislim, obrisala postove.
InvisibleLight Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ma naravno bre, rekoh ja već nikakav fajt, nego mi samo jeste zazvučalo malko onakoa najverovatnije zbog "nerd šonje"da je pisalo "sa tipom koji je uopšte ne privlači ali je racionalno zaključila da je tako najbolje" oma bi sve razumela i ne bi mi delovalo ni čudno ni uobraženook, zaboravite 'nerd shonju', nije za forumsku upotrebuglupo je bilo sto sam to napisala :)
nisam ja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) kome treba benefit taj nije ni frendja sam nisam ja nerd šonja sa parama Edited November 23, 2012 by nisam ja
morgana Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ma naravno bre, rekoh ja već nikakav fajt, nego mi samo jeste zazvučalo malko onakoa najverovatnije zbog "nerd šonje"da je pisalo "sa tipom koji je uopšte ne privlači ali je racionalno zaključila da je tako najbolje" oma bi sve razumela i ne bi mi delovalo ni čudno ni uobraženoe, nerd sonja, ja se odmah sjetim race iz mi nismo andjeliarhetip nerd sonje :D
Indy Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ok, zaboravite 'nerd shonju', nije za forumsku upotrebuglupo je bilo sto sam to napisala :)Gotovo je sad, imacemo traume iz detinjstva.
InvisibleLight Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 e, nerd sonja, ja se odmah sjetim race iz mi nismo andjeliarhetip nerd sonje :D:Dal kad ovako ja napisem stvarno moze delovati da sam mozda i ljubomorna, zavidna, il nestoposto se ne znamo uzivo, a ni moj odnos s frendicom povlacim izraz
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a sto su te nerd shonje drugacije od drugih? mislim po cemu su drugaciji u prijateljskom i partnerskom odnosu?
Amelija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 al kad ovako ja napisem stvarno moze delovati da sam mozda i ljubomorna, zavidna, il nestouopšte ne tako :)nego da su te neke nerd šonje (ma šta to tačno bilo ) neki ultra bezveznjaci koje niko ne može da voli
Recommended Posts