MancMellow Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Najbolji momci sa korzoa, mladi lavovi,mangupi, ugursuzi,sad su soferi, magacioneri,saće Kim da objasni...
ordi Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jel jebete vi nešto il samo teoretišete?da imas jebanje i forumase u istoj recenici, to ti je prakticno nemoguce. teorisu onoliko.
Amelija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 e sad, razlika moze da postoji i ako muskarci daju odgovor u proseku 1.4 a zene u proseku 1.1 (gde zapravo niko ne bi nikog), je li, a razlika moze da postoji i ako su brojke 4.4 i 4.1 (gde bi zapravo svako svakog). znaci iz podatka da postoji razlika, ne znamo ko bi koga i da li bi, samo da bi m cesce nego z. mozda bi m uvek a z nikad, a mozda bi m nekad a z isto nekad ali redje - ne znamo.e pa tako, brojke daj :D, sad je jasnoali da, šteta je što nije istraženo malo detaljnije (ovo gore), ovako kako jeste je malko suvoparnokako pricam s drugaricom - tako nas dve pricamo o svemu, ona meni kaze - 'kako mozes s tim konjem?' :Dsta je problem? ne smem tako da mislim?pa jeste malko "s visine" delovao prvi post (ne tvrdim da je to bila i namera, samo da je tako delovalo)tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"
dunja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Da svakako su sklone inhibiciji. pa pitam te sta mislis, a ti tako :D
Caligula Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"I meni je tako zvucalo
Joe D Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pazi kad je ova burek tema na podforumu metafizika, subforuma nauka i tehnologija.
InvisibleLight Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 pa jeste malko "s visine" delovao prvi post (ne tvrdim da je to bila i namera, samo da je tako delovalo)tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"sve je krenulo od teze 'prvih 5 minuta upoznavanja' kljucnih za (ne)privlacnost i dalje pokusala opisati 'onaj drugi put' uparivanjajeste malo grozno deluje, zarad teorije opisala slikovito (kad ste vec pitali), malo se zanela, nisam osudila vec se uzivela u situaciju da sam naterana na taj 'drugi put' koji mi niko nit namece niti nudi, pa ne moram da vicem 'necu necu necu'
Otto Katz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pazi kad je ova burek tema na podforumu metafizika, subforuma nauka i tehnologija.Pa to je predodređeno onog dana kad je odlučeno da je metafizika nauka. I to za razliku od filozofije koja je više onako kao neka istorija.
betty Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zaključak je zapravo - men are misguided, i imaju ozbiljan problem sa percipiranjem ženskim osećanja.ili to, ili ih drustvene norme manje ometaju da odgovaraju iskreno
morgana Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :D Edited November 23, 2012 by morgana
Amelija Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 sve je krenulo od teze 'prvih 5 minuta upoznavanja' kljucnih za (ne)privlacnost i dalje pokusala opisati 'onaj drugi put' uparivanjamisliš na ono "ič me ne privlači niti će ikada, ali je dobro da budem s njim/njom zbog X,Y i Z razloga"pa ima nas raznih, ko tako voli nek uživasamo da mene ne tera tako :Dbwt mož biti i da me je malo žacnuo izraz "nerd šonja" :P
MancMellow Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :Ddok, nemanje inhibicija u "važnijim" stvarima vodi prečicom do ban loga :Dmisliš na ono "ič me ne privlači niti će ikada, ali je dobro da budem s njim/njom zbog X,Y i Z razloga" http://www.youtube.com/watch?v=yZcDhmgJQ2s
Recommended Posts