Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 23. 11. 2012. at 11:44, InvisibleLight said:
Najbolji momci sa korzoa, mladi lavovi,mangupi, ugursuzi,sad su soferi, magacioneri,
saće Kim da objasni...
  • Replies 898
  • Views 71.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 23. 11. 2012. at 10:40, Moća said:
Jel jebete vi nešto il samo teoretišete?
da imas jebanje i forumase u istoj recenici, to ti je prakticno nemoguce. teorisu onoliko.
  On 23. 11. 2012. at 11:36, betty said:
e sad, razlika moze da postoji i ako muskarci daju odgovor u proseku 1.4 a zene u proseku 1.1 (gde zapravo niko ne bi nikog), je li, a razlika moze da postoji i ako su brojke 4.4 i 4.1 (gde bi zapravo svako svakog). znaci iz podatka da postoji razlika, ne znamo ko bi koga i da li bi, samo da bi m cesce nego z. mozda bi m uvek a z nikad, a mozda bi m nekad a z isto nekad ali redje - ne znamo.
e pa tako, brojke daj :D, sad je jasnoali da, šteta je što nije istraženo malo detaljnije (ovo gore), ovako kako jeste je malko suvoparno
  On 23. 11. 2012. at 11:44, InvisibleLight said:
kako pricam s drugaricom - tako nas dve pricamo o svemu, ona meni kaze - 'kako mozes s tim konjem?' :Dsta je problem? ne smem tako da mislim?
pa jeste malko "s visine" delovao prvi post (ne tvrdim da je to bila i namera, samo da je tako delovalo)tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"

Catfight!

ma kaki bre crni fajt :)

kaki TI crni fajt! :s_w:

On 23. 11. 2012. at 11:57, Syme said:
Da svakako su sklone inhibiciji. :unsure:
pa pitam te sta mislis, a ti tako :D
  On 23. 11. 2012. at 12:02, Amelija said:
tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"
I meni je tako zvucalo :fantom:

Pazi kad je ova burek tema na podforumu metafizika, subforuma nauka i tehnologija.

On 23. 11. 2012. at 12:02, Amelija said:
pa jeste malko "s visine" delovao prvi post (ne tvrdim da je to bila i namera, samo da je tako delovalo)tipa "eto moja drugarica završila s nekim buđavim šonjom i još tvrdi da joj je super iako zapravo nije, a ja neću tako, neću neću i neću"
sve je krenulo od teze 'prvih 5 minuta upoznavanja' kljucnih za (ne)privlacnost i dalje pokusala opisati 'onaj drugi put' uparivanjajeste malo grozno deluje, zarad teorije opisala slikovito (kad ste vec pitali), malo se zanela, nisam osudila vec se uzivela u situaciju da sam naterana na taj 'drugi put' koji mi niko nit namece niti nudi, pa ne moram da vicem 'necu necu necu'
  On 23. 11. 2012. at 12:16, Joe D said:
Pazi kad je ova burek tema na podforumu metafizika, subforuma nauka i tehnologija.
Pa to je predodređeno onog dana kad je odlučeno da je metafizika nauka. I to za razliku od filozofije koja je više onako kao neka istorija.
  On 23. 11. 2012. at 11:40, Syme said:
Zaključak je zapravo - men are misguided, i imaju ozbiljan problem sa percipiranjem ženskim osećanja.
ili to, ili ih drustvene norme manje ometaju da odgovaraju iskreno :naughty:

imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :D

Edited by morgana

On 23. 11. 2012. at 12:18, InvisibleLight said:
sve je krenulo od teze 'prvih 5 minuta upoznavanja' kljucnih za (ne)privlacnost i dalje pokusala opisati 'onaj drugi put' uparivanja
misliš na ono "ič me ne privlači niti će ikada, ali je dobro da budem s njim/njom zbog X,Y i Z razloga"pa ima nas raznih, ko tako voli nek uživasamo da mene ne tera tako :Dbwt mož biti i da me je malo žacnuo izraz "nerd šonja" :P
  On 23. 11. 2012. at 12:22, morgana said:
imam ja x drugara (oba pola) koji su zavrsili sa teskim mentolima. najjace da cu da se suzdrzavam od stava da su zavrsili sa teskim mentolima. mislim, dajte, forum i sluzi za nemanje inhibicija u sitnim i benignim stvarima. bar se nadam, jer sta ce mi inace :D
dok, nemanje inhibicija u "važnijim" stvarima vodi prečicom do ban loga :D
  On 23. 11. 2012. at 12:23, Amelija said:
misliš na ono "ič me ne privlači niti će ikada, ali je dobro da budem s njim/njom zbog X,Y i Z razloga"
http://www.youtube.com/watch?v=yZcDhmgJQ2s