pt 2.0 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 mogu na prste jedne ruke diznijevog junaka da izbrojim kad je muskarac otpoceo kontakt sa mnom da bi se druzio.po skolama i poslovima ipak nakupilo se vise muskih poznanstava (druzenja itd) nego zenskih. takva bila polna raspodela...prijatelja u svakom slucaju imam malo. desetak. i tu su i muskarci i zene..
pt 2.0 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ja sam na jednom letovanju spavala sa najboljim drugom u istom krevetu i nista nije bilo.ako ste pre toga isli na nocno kupanje i ako je mesto desavanja mimice, pomiri se sa tuznom cinjenicom da si ti zapravo ja.
ordi Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 nisam i barem dve osobe mogu to i da potpisu
pt 2.0 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 nisam i barem dve osobe mogu to i da potpisu resistance is futile... -_-
Mp40 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 prijateljski il neprijateljski?One koje volis moras jepsti ko da ih mrzis! To je Roccov paradoks.
mrdja Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Ne samo da je moguce, nego je neprocenjivo i posebnog kvaliteta. Uvek pomaze da se stvari vide na malo drugaciji nacin.
MancMellow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 zavisi sa koje je žensko u pitanju strane vicky-mendoza dijagonale...
brokoli Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 ja sam na jednom letovanju spavala sa najboljim drugom u istom krevetu i nista nije bilo.posle je on ozenio ljubomornu zenu pa vise nismo mogli to da radimo.Ja vise ne praktikujem ta spavanja otkako me je drug u snu besno isutirao u ledja, da sam se probudila u bolu i suzama...od tad vise i ne verujem u mogucnost musko-zenskih prijateljstava..
April Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 A što kao ne mogu da budu ortaci ako su se kresnuli(ili se fakbadiraju umesto čilauta)
Serpentina Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Znatiželjna sam, kako ste uspele da odvučete muškog prijatelja u krevet?
Recommended Posts