Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

mogu na prste jedne ruke diznijevog junaka da izbrojim kad je muskarac otpoceo kontakt sa mnom da bi se druzio.po skolama i poslovima ipak nakupilo se vise muskih poznanstava (druzenja itd) nego zenskih. takva bila polna raspodela...prijatelja u svakom slucaju imam malo. desetak. i tu su i muskarci i zene..

ja sam na jednom letovanju spavala sa najboljim drugom u istom krevetu i nista nije bilo.
ako ste pre toga isli na nocno kupanje i ako je mesto desavanja mimice, pomiri se sa tuznom cinjenicom da si ti zapravo ja.

nisam i barem dve osobe mogu to i da potpisu :lolol:

Ja bi jebo sviju!

prijateljski il neprijateljski?

nisam i barem dve osobe mogu to i da potpisu :lolol:
resistance is futile... -_-
prijateljski il neprijateljski?
One koje volis moras jepsti ko da ih mrzis! To je Roccov paradoks.

Ne samo da je moguce, nego je neprocenjivo i posebnog kvaliteta. Uvek pomaze da se stvari vide na malo drugaciji nacin.

zavisi sa koje je žensko u pitanju strane vicky-mendoza dijagonale...

Roccov paradoks
:lol:

Milogled osetio slačak.

ja sam na jednom letovanju spavala sa najboljim drugom u istom krevetu i nista nije bilo.posle je on ozenio ljubomornu zenu pa vise nismo mogli to da radimo.
Ja vise ne praktikujem ta spavanja otkako me je drug u snu besno isutirao u ledja, da sam se probudila u bolu i suzama...od tad vise i ne verujem u mogucnost musko-zenskih prijateljstava..

A što kao ne mogu da budu ortaci ako su se kresnuli(ili se fakbadiraju umesto čilauta)

Znatiželjna sam, kako ste uspele da odvučete muškog prijatelja u krevet?